Life

Oana Roman, amănunte despre problemele medicale ale mamei sale. Unde este tratată, de fapt, Mioara Roman

Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri despre mama sa, Mioara Roman, și problemele de sănătate cu care se confruntă aceasta la vârsta de 82 de ani, dar și unde este internată.
06.02.2022 | 21:06
Oana Roman amanunte despre problemele medicale ale mamei sale Unde este tratata de fapt Mioara Roman
Oana Roman, dezvăluiri despre mama sa. Cum este tratată Mioara Roman în clinica privată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier al României Petre Roman are grijă ca figura maternă să aibă parte de o îngrijire specială și specifică nevoilor sale. Șatena plătește bani frumoși pentru tratamentul mamei sale.

Oana Roman a oferit mai multe amănunte despre problemele medicale cu care se confruntă Mioara Roman și cum este tratată, de fapt, în clinica privată unde este internată.

ADVERTISEMENT

Fosta profesoară de limba arabă primește îngrijiri specifice nevoilor sale, într-un loc care seamănă mai mult cu un hotel decât cu un spital privat.

Oana Roman, dezvăluiri despre mama sa. Cum este tratată Mioara Roman în clinica privată

Oana Roman recunoaște că nu îi este ușor să o vadă pe mama sa în situația prin care trece, dar este convinsă că îi este mult mai bine în clinica respectivă decât lângă ea, acasă.

ADVERTISEMENT

Costurile sunt destule de ridicate și achitate parțial din pensia primită de Mioara Roman de la statul român. În plus, vedeta contribuie foarte mult la bunăstarea mamei sale.

„Costă destul de mult, da. Însă are și o pensie bună, dar ne descurcăm, mai punem și noi, ne descurcăm. Nu e simplu, neapărat, dar eu trebuie să știu că ea este bine, iar eu am ales cel mai bun loc ca ea să fie foarte bine.

ADVERTISEMENT

Când o văd și îmi spune că e foarte bine, îi pune masa, îi strânge masa, au grijă să-și ia tratamentul. Da, are un confort. Acolo e practic un hotel.

Sunt condițiile sunt foarte luxoase, este în centrul Capitalei, lângă parcul Kiseleff, eu merg la ea la două zile, vine acasă, mergem la coafor, când vrea mergem la restaurant, la o cafea.

ADVERTISEMENT

Dacă era singură la ea acasă îi era foarte complicat, așa e ca și cum are apartamentul ei, dar cu toate beneficiile astea, toată îngrijirea de care are nevoie, asistență medicală”, a declarat Oana Roman pentru click.ro.

Oana Roman, amănunte despre clinica unde e internată mama sa

Soția lui Marius Elisei a ținut să sublineze faptul că nu este vorba deloc de un azil, așa cum s-a vorbit o perioadă foarte lungă de timp, ci mai degrabă de o clinică foarte frumoasă.

„E departe de a fi un azil. E o clinică de super lux, un hotel de patru stele. Sub nicio formă nu poate fi numit azil, este o clinică într-un hotel luxos. Au restaurant, lobby, sală de sport, au tot ce au nevoie acolo”, a completat Oana Roman, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT