Life

Oana Roman se căsătorește cu Marius Elisei din nou? Ce spune vedeta despre o a doua șansă

Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou în relații bune. Tocmai din acest motiv, mulți se întreabă dacă nu cumva cuplul se recăsătorește.
23.06.2023 | 09:55
Oana Roman se casatoreste cu Marius Elisei din nou Ce spune vedeta despre o a doua sansa
Oana Roman se căsătorește din nou cu Marius Elisei? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei au depășit perioade complicate în ultimii ani. Cei doi s-au căsătorit, au divorțat, iar ulterior s-au împăcat. O nouă despărțire avea să bată la ușă, însă iată că acum, cei doi se înțeleg mai bine ca oricând.

Oana Roman, despre căsătorie și împăcare

Au exista și replici acide după ultima despărțire a celor doi. Marius Elisei a aruncat cu mai multe vorbe grele la adresa fostei sale soții. Oana Roman nu a fost nici ea mai prejos, însă ulterior cei doi au găsit o cale de mijloc.

ADVERTISEMENT

Au reușit să se împace, iar acum comunică diferit. Tocmai din acest motiv, mulți se întreabă dacă nu cumva Oana Roman și Marius Elisei iau în calcul să se căsătorească din nou. Iată că vedeta a oferit un răspuns.

Având în vedere că are numeroase lucruri de făcut și de asemenea, trebuie să se ocupe și de fiica ei, vedeta nu se gândește la așa ceva. Contactată de cei de la spynews.ro, aceasta susține că momentan nici nu vrea să ia în calcul căsătoria.

ADVERTISEMENT

”Nici nu m-am gândit la așa ceva. E ultimul subiect la care să mă gândesc sincer. Chiar nu îmi stă capul la așa ceva, am atâta de făcut încât chiar nu este un subiect la care să mă gândesc”, a spus Oana Roman, potrivit Spynews.

Referitor la relația cu Marius Elisei, vedeta este convinsă că nu este singura persoană care are parte de suișuri și coborâșuri. Aceasta recunoaște că a avut de învățat multe lucruri din căsnicie, dar și din divorț.

ADVERTISEMENT

Ce spune vedeta despre relația cu Marius Elisei

Preferă însă să ia totul ca o lecție și să meargă mai departe. Este suficient pentru ea că se înțelege bine cu Marius Elisei, iar acest lucru e de altfel benefic și pentru fiica celor doi, în aceste momente.

”Apar probleme, dar eu nu cred că am mai multe ca alții. Mie nu-mi place să mă plâng și nici să mă victimizez. Eu iau lucrurile cum vin, încerc să le iau cum vin și să merg mai departe.

ADVERTISEMENT

Never give up, cum spun americanii. Eu merg înainte așa. E normal să apară și probleme, dar până la urmă din fiecare lucru din ăsta învățăm câte ceva”, a mai adăugat aceasta.

Menționăm faptul că dincolo de relația cu Marius Elisei, Oana Roman se ocupă și de mama sa. Aceasta este internată la un centru special, iar vedeta are grijă să îi fie alături și să o viziteze atât cât poate. 

ADVERTISEMENT