Life

Adevăratul motiv pentru care Oana Roman și-a dus mama la azil. Cât costă să fie îngrijită Mioara Roman

Oana Roman și-a dus mama la azil. Și totuși ce a motivat-o pe vedetă să facă acest lucru? Mioara Roman are pare de îngrijiri speciale acolo.
13.04.2023 | 09:13
Adevaratul motiv pentru care Oana Roman sia dus mama la azil Cat costa sa fie ingrijita Mioara Roman
Adevăratul motiv pentru care Oana Roman și-a dus mama la azil. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Vedeta a dus-o pe mama sa, Mioara Roman la azil. De asemenea, aceasta a luat și decizia de a se separa de partenerul ei de viață, Marius Elisei, căruia îi mai dăduse o șansă.

Motivul pentru care Oana Roman și-a dus mama la azil

Oana Roman a vorbit despre motivele pentru care a luat decizia de o duce pe Mioara Roman la azil. Deși a fost criticată aspru de fanii săi pentru alegerea făcută, iată că în realitate, motivele au fost unele cu adevărat bune.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că a luat cea mai bună decizie ducând-o pe mama sa la azil. Cu un astfel de ajutor deosebit, viața Mioarei Roman poate să fie prelungită în demnitate. De asemenea, ea a mai adăugat că boala de care suferă mama sa avansează rapid. Drept urmare, era nevoie de măsuri radicale.

„A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. (…) Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide.

ADVERTISEMENT

Ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate.”, a povestit Oana Roman în podcastul „Vorba lui Jorge”.

Iar decizia nu a fost una luată rapid. Vedeta spune că a amânat momentul, până când și-a dat seama că lucrurile sunt cât se poate de complicate. În urmă cu aproape doi ani de zile, Mioara Roman se simțea bine. Cele două au fost și la un control, iar mai apoi vedeta și-a adus mama acasă.

ADVERTISEMENT

Cât plătește vedeta lunar pentru îngrijirea Mioarei Roman

Decizia nu s-a dovedit una atât de bună, în condițiile în care inclusiv medicii i-au recomandat să o țină sub control. Tocmai din acest motiv, era nevoie de un loc în care Mioara Roman să poată să primească toate îngrijirile de care are nevoie.

Și totuși cât o costă pe Oana Roman acest lucru? Fiica lui Petre Roman spune că este vorba despre niște costuri destul de mari. Pe de altă parte, având în vedere condițiile, dar și medicii, nu regretă deloc suma pe care este nevoită să o plătească lunar.

ADVERTISEMENT

Pentru cazare, îngrijiri medicale, mâncare, dar și alte activități, Oana Roman plătește mai bine de 3.000 de lei. Totuși, vedeta nu se plânge deloc, având în vedere că toate aceste demersuri sunt pentru binele mamei sale.

”Costă foarte mult, din păcate. Ea a stat într-un centru până în septembrie, care este foarte ok, unde prețurile sunt mai mici. Prețurile într-un loc bun pornesc de la 3.500- 4.000 de lei pe lună, care au totul inclus. Vorbim de cazare, mâncare, asistentă, infirmieră, doctori, activități etc”, a mai povestit vedeta.

ADVERTISEMENT