Life

Oana Roman și Marius Elisei, împăcare la restaurant? ”Nu știu ce să zic”

Oana Roman și Marius Elisei par să fie la un pas de împăcare după ce și-au dat întâlnire la restaurant.
30.05.2021 | 16:58
Oana Roman si Marius Elisei impacare la restaurant Nu stiu ce sa zic
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei par să fie la un pas de împăcare după ce, acum câteva luni, și-au anunțat divorțul. Cei doi se întâlnesc din ce în ce mai des, iar bărbatul pare să fie decis să o recucerească.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună la restaurant

Ziua de ieri a fost una cu totul și cu totul specială pentru Oana Roman și pentru Marius Elisei, fostul ei soț, mai ales că cei doi au decis să se răsfețe ca în vremurile bune, cu o întâlnire la restaurant.

ADVERTISEMENT

Așa că, fără să stea pe gânduri, au plecat împreună spre Ploiești și au serbat momentele romantice cu câte un pahar de băutură fină, moment postat și pe conturile de Instagram ale celor doi foști soți.

De altfel, au recunoscut ei de curând, întâlnirile lor au devenit din ce în ce mai dese în ultima perioadă, Oana Roman precizând că Marius Elisei, fostul ei soț, pare să vrea să o recucerească.

ADVERTISEMENT

”Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mărturisit vedeta la Antena Stars, citată de Spynews.

Marius Elisei vrea să o recucerească?

Chiar dacă au divorțat, se pare că sentimentele au rămas tot acolo când vine vorba de Oana Roman și de Marius Elisei, vedeta recunoscând că bărbatul pare să încerce să o recucerească cu adevărat.

ADVERTISEMENT
Oana Roman si Marius Elisei
Oana Roman si Marius Elisei au mers la restaurant impreuna si par la un pas de impacare Sursa foto: Instagram, montaj Fanatik

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a mai declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei au plecat în vacanță împreună

Acum câteva zile, Oana Roman făcea o dezvăluire uluitoare, având în vedere că relația dintre ea și Marius Elisei părea total compromisă: a fost în vacanță alături de fostul soț și de fiica lor.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei doi foști soți au mers la munte, la Brașov, Marius Elisei fiind cel care, conform spuselor Oanei Roman, s-a ocupat de toate detaliile rezervării. Evident, cei doi au fost însoțiți de Izabela, fetița lor, lucru care a făcut-o foarte fericită pe micuță.

”Pentru Isa e foarte bine lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi”, a mai spus, pentru sursa citată, Oana Roman despre vacanța cu Marius Elisei.

Marius Elisei recunoaște că a greșit față de Oana Roman

Anunțat acum câteva luni, d ivorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei a surprins pe multă lume, cu atât mai mult cu cât chiar s-a materializat, despărțirile și împăcările lor ajungând să fie, deja, comune pentru showbiz-ul românesc.

“Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, spunea Marius Elisei pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT