Life

Oana Roman, surpriză din partea soțului. Cum a așteptat-o Marius Elisei

Oana Roman a avut parte de o surpriză din partea partenerului său de viață și a povestit totul pe rețelele sociale. Iată cum a așteptat-o Marius Elisei pe vedetă.
08.07.2022 | 23:38
Oana Roman surpriza din partea sotului Cum a asteptato Marius Elisei
Oana Roman a fost surprinsă de Marius Elisei. Sursa foto; Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman a avut parte de o surpriză din partea soțului ei, Marius Elisei. Se pare că lucrurile merg din nou bine în relația dintre fiica lui Petre Roman și partenerul ei de viață.

Oana Roman, surpriză din partea lui Marius Elisei

Vedeta a plecat în vacanțe alături de fiica ei, fără Marius Elisei, lucru care i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă există probleme în relația lor.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei a mers la hotelul în care sunt cazate Oana Roman și fiica lor și le-a așteptat dimineața, la micul dejun.

Acesta nu le-a însoțit în vacanțe pe soția și fiica lui deoarce a fost ocupat, după cum a explicat recent Oana Roman.

ADVERTISEMENT

“Mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Aseară am vorbit la 12 când ne-am culcat, era acasă, la București și azi dimineață la 9, când am coborât la micul dejun, era pe terasă. Mă aștepta!”, a scris Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman Marius Elisei
Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei. Sursa foto: Instagram

Oana Roman și Marius Elisei, adevărul despre despărțire

La finalul lui iunie, Marius Elisei a făcut câteva declarații despre relația cu Oana Roman. Acesta a postat un mesaj pe rețelele sociale, iar urmăritorii s-au gândit că face referire la soția lui.

ADVERTISEMENT

“În sfârșit am aflat de ce se fac anumite asocieri… nu zic mai multe.. dar e bine că am aflat acum. Să fim sănătoși și să mulțumim în permanență.”, este mesajul postat de Marius Elisei pe Instagram, care i-a făcut pe internauți să-și pună întrebări.

Ulterior, soțul Oanei Roman a lămurit lucrurile în cadrul unui interviu. Postarea pe care a făcut-o a fost una generală și nu era adresată partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

“Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări.

Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare”, a explicat Marius Elisei la Antena Stars.

Mai mult, Marius Elisei a spus că totul merge “perfect” în relația cu Oana Roman, dar că amândoi au foarte mult de muncă.

ADVERTISEMENT