Life

Oana Roman, ultimele detalii despre despărţirea de Marius Elisei. ”Sunt dispusă să las de la mine”

Oana Roman a vorbit despre despărțirea de Marius Elisei și a dat noi detalii asupra lucrurilor. De ce spune că este dispusă să lase de la ea.
03.03.2023 | 07:46
Oana Roman ultimele detalii despre despartirea de Marius Elisei Sunt dispusa sa las de la mine
Oana Roman, noi dezvăluiri după despărțirea de Marius Elisei. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a dat ultimele detalii despre despărțirea de soțul ei. Vedeta este sigură că nu mai există șanse de împăcare pentru a mai fi un cuplu.

Oana Roman, noi dezvăluiri după despărțirea de Marius Elisei

Dar Oana Roman nu vrea ca fiica ei să fie afectată de tot ceea ce s-a întâmplat între ea și soțul ei și fiica acestora, Isabela. Astfel că ea vrea ca aceasta să fie protejată.

ADVERTISEMENT

Oana Roman chiar a spus că cel mai mult își dorește ca fiica ei să crească în continuare frumos și să aibă parte de echilibru în viața ei, chiar și cu doi părinți divorțați.

Astfel, Oana Roman a mărturisit că este dispusă la multe sacrificii de dragul fiicei sale și insistă că aceasta trebuie să aibă o relație bună cu tatăl ei, în ciuda divorțului de Marius Elisei.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt dispusă să las de la mine foarte mult, ca acest copil să fie echilibrat”, a mărturisit Oana Roman la emisiunea Xtra Night Show.

Oana Roman vrea ca fiica ei să fie protejată de separare

Oana Roman este de părere că fiica ei și a lui Marius Elisei trebuie să crească în continuare lângă ambii săi părinți, chiar dacă ei au divorțat. Referitor la declarațiile dure făcute de Marius Elisei, Oana Roman este sigură că acesta regretă fiecare cuvânt.

ADVERTISEMENT

”A fi mamă este un dar de la Dumnezeu. Eu cred că a spus lucrurile alea de nervi și cred că îi pare rău, dar niciodată nu-și va cere scuze. Eu sunt cum o fi, lăsăm așa. Trebuie ca Iza să fie protejată, punct.

Trebuie ca ea să aibă o relație bună cu el, să se vadă, să iasă cu el, să petreacă timp. Ea a crescut lângă noi, amândoi și în continuare trebuie să se întâmple la fel”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Deși soțul ei a făcut multe declarații „urâte”, spune Oana Roman, aceasta a încercat să se abțină și să nu-i dea o replică, ba chiar unii prieteni au întrebat-o cum a reușit să-și mențină calmul.

„El a ieșit în public și a zis niște cuvinte urâte. Eu am încercat să mă abțin, mulți prieteni m-au întrebat cum m-am abținut. Au fost niște jigniri urâte”, a spus Oana Roman la XNS.

ADVERTISEMENT