Life

Oana Roman, victima unei escrocherii online. Vedeta și-a avertizat fanii: ”NU recomand așa ceva”

Oana Roman a ajuns victima unei escrocherii online. Avertismentul lansat de vedetă pentru fanii săi. ”NU recomand așa ceva”. La ce a făcut referire?
19.03.2024 | 15:48
Oana Roman victima unei escrocherii online Vedeta sia avertizat fanii NU recomand asa ceva
Cum este folosită imaginea vedetei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman trece printr-un nou episod de cumpănă, după ce în urmă cu câteva săptămâni s-a confruntat cu cel mai greu moment din viața ei, de până acum, pierderea mamei, Mioara Roman. Ce i s-a întâmplat de această dată vedetei?

Imaginea Oanei Roman, ținta unei escrocherii online: ”NU recomand așa ceva”

Oana Roman și-a avertizat admiratorii în legătură cu modul cum este folosită imaginea sa, pe internet, de câteva zile. După ce a primit mai multe mesaje pe această temă, a tras un semnal de alarmă pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai exact, totul are legătură cu kilogramele de care a scăpat fiica lui Petre Roman și a Mioarei Roman. Este binecunoscut faptul că în urmă cu câțiva ani a avut probleme cu greutatea, iar după ce a slăbit, multe dintre femeile care o apreciază sunt curioase cum a reușit.

Profitând de dorința admiratoarelor Oanei Roman, escrocii online au falsificat o reclamă cu vedeta, în care ar recomanda niște pastile pentru a pierde din kilograme. În același anunț trucat, Oana Roman își îndeamnă fanii să cumpere produsul.

ADVERTISEMENT

Informația a ajuns între timp și la Oana Roman, care a luat atitudine și i-a avertizat pe admiratori să nu se încreadă în minciuna care circulă acum cu ea în mediul online. În primul rând, ea nu a folosit niciodată pastile pentru slăbit.

”Escrocherie, fake, minciună. NU am luat aceste pastile și NU recomand așa ceva”, a scris Oana Roman pe contul personal de Instagram, unde în fiecare zi postează diferite momente din viața sa.

ADVERTISEMENT

Cum se mai simte Oana Roman după decesul mamei sale

Mioara Roman, mama Oanei Roman și fosta soție a fostului premier, Petre Roman, a încetat din viață pe data de 23 februarie 2024. Avea 83 de ani. Cauza morții a fost un stop cardiac, suferit în timp ce dormea, la azilul de lux unde era tratată de câteva luni.

Mioara Roman avea mai multe probleme de sănătate, printre care Parkinson și dificultăți locomotorii. Înainte de a pleca din această lume, a petrecut mai mult timp prin spitale, în toamna lui 2023 suferind și o operație.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a mărturisit, după ce și-a înmormântat mama, că se străduiește să trăiască fără ea. Îi este destul de greu, dar realizează că nu are încotro. Într-un interviu, a rememorat cum și-a luat rămas-bun de la cea care i-a dat naștere.

”Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. Este foarte greu. Cred că ea este bine. Eu și sora mea ne-am dus, înainte să o depunem la biserică, să ne luăm la revedere de la ea. Mi-a fost foarte frică de acel moment, dar ea a făcut ca acel moment să fie înălțător. Era atât de senină, de frumoasă, de împăcată și de luminoasă, încât, așa cum a spus și părintele când a văzut-o, era evident că a plecat într-o călătorie absolut fabuloasă.

Atunci am fost liniștită și sunt, pentru că știu că ea este foarte bine. Mama a făcut foarte mult bine. A influențat în mod pozitiv și decisiv viața multor oameni. Eu am învățat foarte multe lucruri de la ea. A fost un exemplu de demnitate, onoare și echilibru”, a mărturisit Oana Roman la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT