Life

Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu. Legătura neștiută dintre actriță și Doina Levintza

Cu ocazia zilei de naștere a Doinei Levintza, Oana Sârbu a făcut publică o imagine de la nunta cu Virgil Popescu, care a avut loc în anul 1989. Ce a spus actrița despre cunoscuta creatoare de modă?
12.04.2022 | 13:36
Oana Sarbu imagine rara de la nunta cu Virgil Popescu Legatura nestiuta dintre actrita si Doina Levintza
Legătura neștiută dintre Oana Sârbu și Doina Levintza. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Sârbu a fost pentru prima dată mireasă în anul 1989. Când avea doar 21 s-a căsătorit cu Virgil Popescu și a purtat o rochie creată de Doina Levintza. Cu ocazia zilei de naștere a creatoarei de modă, actrița din Liceeni a făcut publică o imagine rară de la eveniment.

Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu. A publicat-o de ziua Doinei Levintza

Oana Sârbu a fost o mireasă tânără. S-a căsătorit pentru prima dată în anul 1989, când avea doar 21 de ani, cu Virgil Popescu. Dragostea dintre ei, admirată de mulți, a durat numai patru ani. Actrița a declarat în trecut că diferența mare de vârstă dintre ei (13 ani) și-a spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

Cu toate că s-au despărțit, au rămas prieteni foarte buni și au colaborat în plan profesional. Virgil Popescu este omul care a compus multe dintre piesele artistei.

Actrița care a interpretat-o pe Dana în filmul Liceeni păstrează în suflet amintirea căsniciei cu fostul său soț, iar cu ocazia zilei de naștere a Doinei Levintza, Oana Sârbu a făcut publică o imagine de la nuntă.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana sirbu (@oanamadalinasirbu)

Fotografia îi înfățișează pe Oana Sârbu și Virgil Popescu în fața Stării Civile. Vedeta are brațele pline de flori, iar fericirea se citește pe chipul amândurora.

Oana Sârbu a purtat o rochie creată de Doina Levintza în ziua căsătoriei sale

În ziua cununiei, îndrăgita actriță a purtat o creație semnată de Doina Levnintza, o rochie cu volane ce-i punea talia în evidență.

ADVERTISEMENT

„Mai am câteva piese faine adunate, unicat! Doamna Levintza și Dan Coma au creații desăvârșite, unice în lumea asta!

Mândra să v-arăt zilele următoare câteva piese care m-au îmbrăcat în filmări importante ale carierei mele, în TV, spectacole de muzică, premiere, cabaret. 

ADVERTISEMENT

Trecerea prin timp de o valoare neprețuită…Bucurie că am cunoscut oameni superbi în viața asta”, este o parte din mesajul publicat de Oana Sârbu pe Instagram. 

 

 

 

ADVERTISEMENT