Life

Oana Zăvoranu a răbufnit: “Ei sunt singurii fraieri care se preocupă mai mult de mine decât de ei”

Oana Zăvoranu a răbufnit în mediul online, la adresa rivalilor pe care îi are. Vedeta le-a transmis un mesaj tranșant. Ce i-a îndemnat să facă?
09.01.2024 | 09:01
Oana Zavoranu a rabufnit Ei sunt singurii fraieri care se preocupa mai mult de mine decat de ei
Oana Zăvoranu, mesaj pentru rivali. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu atrage din nou atenția publică printru-un mesaj pe care l-a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, ”vrăjmașilor” săi. Vedeta are și un sfat pentru aceștia și le-a precizat că nu o vor doborî niciodată, în pofida încercărilor lor.

Oana Zăvoranu, mesaj pentru dușmanii săi. Ce le transmite vedeta

”Querida”, așa cum mai este cunoscută în lumea mondenă, pare că nu mai suportă să fie criticată și mai ales să nu i se spună în față lucrurile, de către cei care tind să fie în dezacord cu acțiunile sale. Oana Zăvoranu consideră că ea nu a greșit cu nimic față de rivali.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai dat de înțeles că este dezamăgită de unele persoane cu care a interacționat și crede că a greșit prin a le primi în casa sa, a le da bani și prin faptul că și-a pus baza în ele. Oana Zăvoranu este de părere că rivalii nu au puterea de a se uita în ochii săi și de a-i cere iertarea.

”Pentru mine, anii chiar dacă trec nu mă îmbătrânesc. Nimic nu mă îngenunchează, anii nu mă fac să renunț la ce iubesc și în ce cred, ci mă fac mai puternică, mai ambițioasă și mai aprigă față de vrăjmașii care stau ascunși pentru că nu au cum să se uite vreodată în ochii mei, nici puterea sau demnitatea de a-și cere iertare.

ADVERTISEMENT

Eu nu am greșit decât pentru că i-am tolerat, primit în casa mea, dat acces la banii mei sau pentru că am crezut că au coloană vertebrală sau vreo urmă de omenie”, a scris Oana Zăvoranu într-un Instastory.

Oana Zăvoranu își îndeamnă rivalii să-și arate adevărata față

”Querida” îi sfătuiește pe dușmani și să renunțe la a mai purta măști în continuare și, totodată, le mulțumește deoarece ”ei sunt singurii fraieri” care se mai preocupă de persoana sa. Chiar mai mult decât ea, a mai adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu, însă, nu doarme niciodată! Nu vă mai duceți pe la biserici la mișto, spovedit sau alte minciuni, în timp ce sunteți tot ordinari. Arătați-vă adevărata față că nu puteți minți pe nimeni la nesfârșit.

El vă vede și știe El cel mai bine ce vă dă! Mulțumesc mult tuturor dușmanilor. Ei sunt singurii fraieri care se preocupă mai mult de mine decât de ei. Eu vă iubesc mult de tot!”, a mai notat Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a evitat să ofere un nume al celor sau al celui/celei la care făcea referire, mai exact, în postarea sa.  A stârnit un mister printre cei care îi urmăresc activitatea din online, așadar. Ceea ce este cert este faptul că în trecut, Oana Zăvoranu a avut câteva disensiuni cu diferite vedete.

ADVERTISEMENT