Life

Oana Zăvoranu, anunțuri importante făcute pe Instagram: „Dau locuri de muncă”

Oana Zăvoranu face angajări la clinica ei, OneLife. Vedeta a făcut anunțul într-un live pe Instagram.
20.09.2021 | 13:44
Oana Zavoranu anunturi importante facute pe Instagram Dau locuri de munca
Oana Zăvoranu face angajări la clinica ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a revenit pe rețelele de socializare după un binemeritat concediu împreună cu soțul ei, Alex Ashraf.

Actrița a revenit cu un live pe Instagram după ce fanii ei s-au întrebat unde a dispărut în ultima perioadă și ce se întâmplă cu emisiunea ei de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Bruneta a vorbit și despre proiectul ei, care a strâns sute de mii de vizualizări în mediul online, dar nu acesta a fost anunțul principal.

Oana Zăvoranu face angajări la clinica ei

Oana a spus că face angajări la Clinica OneLife, cea de care se bucură în paralel cu proiectele sale virtuale.

ADVERTISEMENT

Querida s-a plâns că nu își mai vede capul de probleme, iar pe cele mai multe le rezolvă cu ajutorul bărbatului ei. Vedeta a spus că face renovări atât în clinica ei, cât și în proiectul său de pe Youtube.

„Mergem la clinică să facem angajări: recepționere, asistente sau femei de curățenie. Puteți să veniți să vă angajați. Ce a făcut Pepa Pig pentru voi? V-a dat bube. Vedeți, mă, de ce trebuie să mă iubiți pe mine? Eu dau locuri de muncă. Nu știi ce se întâmplă mâine cu Covid-ul ăsta”, a spus Oana Zăvoranu în live-ul pe care l-a făcut pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Totodată, actrița i-a rugat pe fani să nu o mai sune pe ea pentru cererile de angajare, ci să apeleze la cei de la clinică.

Revine din octombrie cu emisiunea ei

Zăvoranu a vorbit și despre revenirea ei pe micile ecrane, care se va produce în luna octombrie. Vrea să revoluționeze showbiz-ul cu un show în stil american, de tipul late-night-urilor de peste Ocean. În show-ul ei vor exista și invitați surpriză.

ADVERTISEMENT

„Bă dacă vedeți platoul cum e! Lumini, sunet. Nu o să avem probleme că fâșâie, pârâie. am onoarea și norocul să lucrez cu o echipă de profesioniști. Echipa aia și-a dorit să vadă rezultatele mari. Oameni din domeniul televiziunii mi-au zis că mă vor.

Încă îmi plătesc emisiunea. Încă e pe barba mea totul. Credeți-mă că va fi cu totul și cu totul altceva. Va merge către ce mi-am dorit eu. Emisiunea va fi cât mai aproape de vibe-ul american”, a spus Oana Zăvoranu în live-ul realizat astăzi, la prânz.

 

 

 

ADVERTISEMENT