Life

Oana Zăvoranu comentează divorțul lui Pepe de Raluca: „Icoanele plângeau în hohote”

03.11.2020 | 16:14
Oana Zavoranu comenteaza divortul lui Pepe de Raluca Icoanele plangeau in hohote
Oana Zăvoranu a ironizat despărțirea lui Pepe de Raluca. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a comentat divorțul sfârșitului de an din lumea mondenă, cel dintre Pepe și Raluca Pastramă. A făcut-o în stilul ei caracteristic, ironizând situația din viața cântărețului.

Fosta nevastă a lui Pepe, celebra actriță de telenovele Oana Zăvoranu a comentat divorțul dintre cântăreț și Raluca bagatelizând acest subiect, folosindu-se de simțul umorului cunoscut de toată lumea în ceea ce o privește.

ADVERTISEMENT

Oana a spus, cu alte cuvinte, că pentru ea acest subiect nu este important, mai ales că presa a contactat-o astăzi cu o reacție despre această temă. A făcut o glumă și a minimalizat divorțul spunând că pisicile i s-au constipat.

Oana Zăvoranu, despre divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’!

ADVERTISEMENT

E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

„Am trecut pe lângă două mănăstiri: icoanele plângeau în hohote”

„Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții.

ADVERTISEMENT

Doamne, să nu se mai „ceartă”. Să se „înpece”. Să nu mai „fuge” de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece”. Ăsta este mesajul meu!”, a mai spus vedeta pentru același post de televiziune.

După ce a divorțat de Pepe, iar acesta s-a cuplat cu Raluca, Oana nu le-a dat mari șanse de viitor ba chiar a spus în urmă cu opt ani că artistul nu o iubește pe Raluca.

ADVERTISEMENT