Life

Oana Zăvoranu, dezlănțuită pe Instagram. A făcut-o praf pe Anda Adam

06.12.2020 | 14:02
Oana Zavoranu dezlantuita pe Instagram A facuto praf pe Anda Adam
ADVERTISEMENT

Oana Zăvornu nu se mai oprește în lupta cu influencerele, iar de curând și-a făcut și un canal de Youtube, unde vorbește despre fiecare vedetă care face reclamă în exces. Pe lista divei sunt Oana Roman, Adelina Pestrițu, Andreea Bănică, Cristina Ich și, mai nou, Anda Adam.

Toate postările Oanei Zăvoranu au legătură cu vedetele din România, majoritatea și persoane influente pe Instagram. Urmărite de milioane de oameni, persoanele publice de la noi sunt abordate de diferite firme care doresc să-și facă publicitate prin intermediul lor.

ADVERTISEMENT

Actrița din serialul Sacrificiul este de părere că toate influencerele sunt înnebunite după bani și recomandă produse și lucruri pe care ele nu le-ar folosi niciodată, însă pe bani fac orice.

Un exemplu de acest gen este scandalul cu firma Plush Bio, unde și Adelina Pestrițu era implicată, dar și alte vedete, care au făcut reclamă pe bani, însă produsele s-au dovedit a fi ineficiente pentru multe fete, ba chiar le-a distrus tenul.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam

Oana Zăvoranu o atacă fără menajamente și pe Anda Adam, care a devenit țintă sigură pentru vedetă. Astfel, pe contul de Instagram, actrița distriubuie postările în care artista face reclamă și pune propriul mesaj, cu diferite emoticoane menite să atragă râsul urmăritorilor.


Fosta soție a lui Pepe își bate joc de Anda Adam și o desființează pe internet. Mai mult, Oana Zăvoranu i se adresează cântăreței ca unui bărbat, făcând referire la faptul că artista are un corp masculinizat din cauza exercițiilor de la sală.

ADVERTISEMENT

A făcut-o praf și pe Adelina Pestrițu

Actrița a folosit cuvinte grele și la adresa fostei prezentatoare Kanal D, despre care spune că este „mocangioaică” și că toate postările sale sunt plătite, dar și că nu are bani, motiv pentru care ar fi disperată să posteze orice reclamă primește.

Până acum, nicio vedetă din cele enumerate nu i-au răspuns Oanei Zăvoranu, care continuă seria de atacuri și susține că va face dezvăluiri uimitoare la adresa divelor din România.

ADVERTISEMENT