Life

Oana Zăvoranu o desființează pe Anda Adam. Ce a spus despre aspectul ei fizic

15.11.2020 | 15:31
Oana Zavoranu o desfiinteaza pe Anda Adam Ce a spus despre aspectul ei fizic
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor, iar persoana pe care o desființează este Anda Adam. Bruneta a început un adevărat război cu vedetele din showbiz-ul românesc și, mai ales, cu influencerii care promovează diverse produse cosmetice pe rețelele sociale. 

Următoarea vedetă pe lista Oanei este Anda Adam, căreia i-a criticat aspectul fizic pe InstaStory. Publicul știe că actrița este de neoprit atunci când își spune părerea în legătură cu diverse subiecte și o face într-un mod foarte sincer.

ADVERTISEMENT

Alte vedete care au intrat în vizorul ei sunt Oana Roman, Adelina Pestrițu, Alexia Eram, Cristina Ich sau Alina Ceușan, pe care nu le poate tolera.

Oana Zăvoranu o desființează pe Anda Adam

Toată lumea știe că Oana Zăvoranu este o persoană sinceră și dezinvoltă care nu se ferește să-și spună părerea în legătură cu anumite persoane publice. Actrița nu se teme de nimic și spune exact ceea ce gândește.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu organizează aproape zilnic sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, iar fanii profită și o îi cer părerea despre influenceri și vedete din showbiz-ul românesc.

Noua victimă a Oanei Zăvoranu este Anda Adam, pe care a ironizat-o din pricina aspectului fizic. Cântăreața este pasionată de sport și merge zilnic la sală, astfel că are un corp destul de bine lucrat și o dietă pe care o respectă cu sfințenie.

ADVERTISEMENT

Se pare că silueta ei nu a fost pe placul Oanei Zăvoranu, care nu s-a abținut de la comentariile ironice și jignitoare la adresa artistei.

“Andu Madam. Da’ între ‘pectoralii; ăia ce ai?…că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă,că ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă fotoșopu’ că nici nu te-am recunoscut…noroc cu pectoralii…pardon, sânii”, a scris bruneta pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu dă de pământ cu Anda Adam. Sursa foto: Instagram
Oana Zăvoranu dă de pământ cu Anda Adam. Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu dă de pământ cu influencerii

În ultima vreme, Oana Zăvoranu a criticat mai mulți influenceri de pe Instagram, însă cel mai tare a deranjat-o Adelina Pestrițu, care promovează diverse produse pe contul de Instagram.

“Nu poți zilnic să faci reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN. Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclamă tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă? (…) Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8000 roni (…) Lăsați-o pe aceasta circăreasă pestriță să se oglindească singura în dressingul ei kitch-os si voi fiți fete deștepte”, a scris actrița despre Adelina Pestrițu.

Nici Alina Ceușan nu a scăpat de atacurile Oanei, care o confundă de multe ori cu prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan. Influencerițele nu prezintă un subiect interesant pentru Oana Zăvoranu și diva nu pierde nicio ocazie de a spune vorbe acide despre ele.

“Aia de o confund cu alta la fel? Doar că și asta e ”murdărită” de english pe la gură și vă face să credeți că viața e numai șampanie și iahturi. Nu face doi bani și vă spală creierele cu dero”, au fost declarațiile Oanei.

Ce părere are Oana Zăvoranu despre reality show-uri

Recent, Oana Zăvoranu și-a exprimat părerea despre două dintre cele mai urmărite reality show-uri din România, și anume “Asia Express” (Antena 1) și “Ferma Vedetelor” (Pro TV).

Întrebată dacă ar participa la emisiunea prezentată de către Gina Pistol, interpreta Divei din serialul “Sacrificiul” a răspuns că niciodată nu ar veni la un astfel de show:

“Niciodată! Nimeni pe lumea asta nu mi-ar putea pune mie în spate un rucsac și pune să mănânc râme opărite pentru audiență.”

Nici emisiunea “Ferma” nu este pe placul ei, mai exact, vedetele participante o nemulțumesc. De asemenea, a mărturisit că emisiunea ar pute fi interesată pentru anumite tipuri de oameni din care ea nu face parte. Iată ce a spus Oana Zăvoranu despre concurenții emisiunii:

“Marionete cumințele, personalitate zero, plătite cu mărunțiș, monitorizate și manevrate într-o manieră în care eu n-aș putea fi vreodată. E un format însă interesant pentru altă tipologie de oameni decât mine…la mine e greu rău.”

ADVERTISEMENT