Life

Oana Zăvoranu s-a luat de Codin Maticiuc în noul ei vlog: „O arde dubios. E rușine mare de tot!”

Oana Zăvoranu s-a luat de Codin Maticiuc și Bromania în noul ei vlog. Actrița a vorbit pe Youtube și despre Mihai Bendeac, în termeni pozitivi.
24.06.2021 | 12:15
Oana Zavoranu sa luat de Codin Maticiuc in noul ei vlog O arde dubios E rusine mare de tot
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a postat un nou episod pe pagina ei de Youtube a emisiunii sale, în care ia la puricat vedetele de la noi.

Noile sale ”victime” au fost de data aceasta Codin Maticiuc, Bromania și Mihai Bendeac, printre alții.

ADVERTISEMENT

Querida l-a descris pe Codin ca fiind băiat de bani gata și filantrop. A spus că i-a atras atenția faptul că Maticiuc mocangește, lucru care a frapat-o și la Cătălin Botezatu.

Oana Zăvoranu l-a luat la rost pe Codin Maticiuc

„Ce facem, mă, Poponici? Veroslimul în spate? Ce, tu ieșeai la o masă cu băieții și ți-ai luat și sticluța cu tine că dacă te constipi, să ai ca să te înmoi. Codin, ai pierdut lovelele de la tătic sau nu ți-a dat săptămâna asta cât trebuie?

ADVERTISEMENT

Vreau să-mi spună cineva cât vă dă? Dacă mi-ar spune cineva că lui Codin i-a dat Veroslimul 50.000 de euro, aș zice că e o sumă ok, poți să apari într-o poză. Te faci că te doare burta și înțelegem despre ce e vorba”, a comentat Oana Zăvoranu despre postările de pe Instagram ale lui Codin Maticiuc.

„O arde dubios”, a mai spus Oana despre vedeta de la PRO TV. Actrița a făcut ”mișto” și de apa cu magneziu la care acesta a făcut reclamă pe rețeaua de socializare. Vedeta a mai spus despre el că este un băiat ok, dar dintotdeauna a vrut să facă parte din showbiz.

ADVERTISEMENT

Bendeac, acuzat de ipocrizie

Oana l-a mai criticat pentru faptul că și-a folosit fetița într-o poză pentru a promova un restaurant. Bruneta nu e de acord cu faimoșii care îi pun pe copii în niște fotografii în care sunt făcute anumite promovări: „Scoate poza aia de pe Instagram. E rușine mare de tot!”

Nici Matei Dima, alias Bromania, n-a scăpat de gura Oanei. Actrița a spus că problema ei este că Matei a adus-o pe Câh la București (Cristina Ich), când acesta putea să stea bine-mersi la Chișinău.

ADVERTISEMENT

Zăvoranu a vorbit și despre Mihai Bendeac. A spu despre el că recurge la multe ”vrăjeli”, mai ales când spune că nu suportă oamenii și are fobie. L-a acuzat de ipocrizie spunând despre actor că de fapt îi place să fie adulat de oameni.

 

ADVERTISEMENT