Life

Obiceiul care îți poate pune viața în pericol în avion. Ce să nu mai faci niciodată în timpul unui zbor

Acest obicei îți poate pune viața în pericol în avion. Ar fi bine să nu mai faci acest lucru niciodată în timpul unui zbor.
12.01.2024 | 10:41
Obiceiul care iti poate pune viata in pericol in avion Ce sa nu mai faci niciodata in timpul unui zbor
Obiceiul care îți poate pune viața în pericol în avion. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Știai că un obicei banal îți poate pune viața în pericol în avion? Un însoțitor de zbor a dezvăluit ce nu e bine să facem niciodată după ce ne-am așezat pe locul nostru. Puțini oameni țin cont de acest detaliu.

Obiceiul care îți poate pune viața în pericol în avion

Sunt anumite lucruri pe care nimeni nu o să ți le reproșeze niciodată în timpul unui zbor. Chiar și așa, este bine să știi că un obicei banal îți poate pune viața în pericol. Ar fi mai bine să renunți la el.

ADVERTISEMENT

Un însoțitor de zbor le-a dezvăluit celor de la The Sun modul în care doar cinci minute la începutul zborului pot ajuta o persoană să supraviețuiască în cazul unei urgențe. Și nu, nu e nevoie de nicio acțiune.

Se pare că nimeni niciodată nu se uită la demonstrația de siguranță pe care însoțitorii de zbor o fac. Iar asta în ciuda faptului că acele sfaturi le pot fi de mare ajutor pasagerilor în cazul în care se întâmplă ceva cu avionul.

ADVERTISEMENT

„Demonstrația de siguranță este atât intensivă, cât și metodică și vă spune literalmente tot ce trebuie să știți. Problema este că nimeni nu se uită la ea. Și asta ne enervează atât de mult pe toți.

În primul rând, ne simțim ca niște proști făcând micile noastre reprezentații pentru dumneavoastră pe culoar, în timp ce nimeni nu se uită, dar, mai important, dacă ceva nu merge bine, știm că vom duce o luptă pierdută”, a spus însoțitorul de zbor.

ADVERTISEMENT

Ce să nu mai faci niciodată în timpul unui zbor

Care este obiceiul care îți poate pune viața în pericol în avion? Purtatul căștilor. Însoțitorul de zbor spune că nu puțini sunt cei care își pun căștile imediat ce și-au ocupat locul în avion.

Drept urmare, ei nu aud aceste instrucțiuni, astfel că nu vor știi ce să facă în cazul unei urgențe. Iar acest lucru este unul revoltător și de altfel deranjant pentru însoțitorii de zbor. 

ADVERTISEMENT

„Avem nevoie să dați dovadă de inițiativă și să fiți capabili să vă ajutați singuri. Acesta este scopul demonstrației, astfel încât să știți cu toții ce faceți în cazul rar în care ceva nu merge bine.

Dar puteți garanta că acei oameni care au avut ochii închiși sau care aveau căștile pe urechi în timp ce noi le ofeream aceste instrucțiuni exacte vor fi primii care vor cere ajutor.

Dacă ar fi după mine, căștile ar fi interzise până când semnul cu centura de siguranță ar fi oprit. Aceasta este cea mai periculoasă parte a zborului și ar fi de mare ajutor dacă toată lumea ar fi mai alertă în acel moment”, a mai adăugat sursa citată.

Însoțitorul de zbor subliniază faptul că momentele de demonstrație sunt mai importante decât ar crede oricine. De asemenea, purtatul căștilor poate genera și alte probleme. Este posibil să se transmită un mesaj important în avion, iar unele persoane să nu îl audă.

ADVERTISEMENT
Tags: