Life

Obiceiul pe care îl are Olivia Păunescu. Ce face vedeta în fiecare an de ziua ei

Olivia Păunescu are un obicei de la care nu se abate de o bună perioadă de timp. Ce face vedeta în fiecare an de ziua ei de naștere?
22.01.2024 | 13:43
Obiceiul pe care il are Olivia Paunescu Ce face vedeta in fiecare an de ziua ei
Obiceiul pe care îl are Olivia Păunescu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Olivia Păunescu are un obicei de ceva timp pe care îl urmează în fiecare an de ziua ei. Ce a decis vedeta să facă? Se simte mult mai bine de când a făcut o astfel de alegere.

Obiceiul pe care îl are Olivia Păunescu

Olivia Păunescu este mereu discretă când vine vorba de viața personală. Astfel, cele mai multe lucruri alege să le țină pentru ea. Totuși, un obicei pe care vedeta îl are nu a putut trece neobservat.

ADVERTISEMENT

Olivia Păunescu își serbează ziua de naștere. A ales însă să facă acest lucru în Dubai, unde temperaturile sunt cu mult mai crescute. De altfel e destinația adorată de multe vedete. Pentru ea însă, este mai mult vorba despre o tradiție.

Prezentatoarea de la Observator a publicat mai multe imagini pe contul personal de socializare. Aceasta poartă o rochie albă, pe plajă și are lângă ea niște baloane albe și roz.

ADVERTISEMENT

Fericirea poate fi citită pe chipul ei și chiar nu e de mirare. Se pare că pentru Olivia Păunescu, vacanța în Dubai de ziua ei a devenit deja o tradiție de o bună perioadă de timp.

Vedeta își sărbătorește ziua de naștere în Dubai

Vedeta le-a povestit fanilor săi că este al 12-lea an în care își sărbătorește ziua de naștere aici. E singurul loc unde simte că trece timpul, a mai adăugat ea, menționând că iubește atât marea cât și soarele și căldura.

ADVERTISEMENT

“Este al 12 lea an consecutiv când îmi sărbătoresc ziua de naștere în același loc. Este ca un fel de tradiție. Aici, simt că nu trece timpul. Simți că întinerești, nu că mai adaugi un an la filele vieții. Eu oricum iubesc marea, soarele, căldura și este ca un cadou pe care mi-l fac în fiecare an.”, a dezvăluit Olivia Păunescu.

Și se pare că Dubaiul a devenit deja o locație de suflet pentru ea. Olivia Păunescu a făcut cununia religioasă tot în Dubai în anul 2019. Iar acolo, atât vedeta de la Observator, cât și soțul ei, i-au avut pe toți cei dragi alături

ADVERTISEMENT

“Mereu ne întâlnim cu oameni dragi aici. Ei știu că suntem aici în perioada asta, ne fac surprize și vin neanunțați. Așa s-a întâmplat și anul asta. Ne-au sunat din hotel. Au venit pentru câteva zile să fie cu noi de ziua mea.”, a dezvăluit Olivia Păunescu.

ADVERTISEMENT