Life

Obiectivul turistic din România care i-a uimit pe doi vloggeri spanioli. „Este un sentiment special”

Un obiectiv turistic din România a ajuns să îi uimească pe doi vloggeri spanioli. Aceștia au rămas surprinși de ce au putut să vadă în țara noastră.
14.04.2023 | 10:17
Obiectivul turistic din Romania care ia uimit pe doi vloggeri spanioli Este un sentiment special
Obiectivul turistic din România care i-a uimit pe doi vloggeri spanioli. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi vloggeri spanioli au rămas surprinși de frumusețile pe care le ascunde România. Un obiectiv turistic de la noi din țară le-a atras atenția acestora. Se pare că cei doi vloggeri nu se așteptau la o astfel de experiență.

Doi volggeri din Spania au ajuns în țara noastră

România are și ea locurile ei frumoase și spectaculoase. Iar asta este și concluzia pe care au tras-o doi vloggeri spanioli ajunși la noi în țară. Miguel și Ana sunt din Madrid și călătoresc în diferite colțuri ale lumii constant.

ADVERTISEMENT

Ambii parteneri împărtășesc toate experiențele cu abonații lor de pe YouTube. Aceștia au canal intitulat Two on Trip, iar ce vedem acolo e de-a dreptul fabulos. Cei doi călătoresc de mai bine de patru ani, iar nu puțini sunt cei care aleg să le urmărească activitatea.

Dincolo de alte colțuri ale lumii, cei doi au ajuns și în România. Și nu vor uita prea curând experiența de la noi din țară. În primă fază, cei doi au fost impresionați de Curtea de Argeș. Vloggerii au participat la o slujbă ținută la Mănăstirea Curtea de Argeș, care i-a lăsat fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, arhitectura Mănăstirii a fost una de-a dreptul fabuloasă, spun ei. Pe de altă parte, unele tarife i-au cam lăsat cu gust amar. Deși intrarea i-a costat doar doi lei, pentru a face fotografii, aceștia au plătit o taxă de 10 lei, iar pentru filmări 20 de lei.

Locul din România care i-a uimit pe doi vloggeri spanioli

 ”Am fost foarte impresionați de slujba ținută la Mănăstirea Curtea de Argeș. (…). Intrarea costă doi lei și, surpriză, dacă vrei să faci fotografii înăuntru trebuie să plătești 10 lei, pentru pentru filmare, tariful este de 20 de lei”, spun Miguel și Ana.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi o vizită la Necropola Regală, acolo unde sunt îngropați Regele Mihai și Regina Ana. Iar mai apoi, cuplul a pornit către Transfăgărășan. Acesta este locul din România care i-a lăsat fără cuvinte.

Miguel spune că respirația i s-a tăiat instant când a ajuns pe Transfăgărășan. De asemenea, peisajele sunt și ele spectaculoase. Printre altele, tânărul și-a amintit că acest drum a fost prezentat și de cei de la Top Gear.

ADVERTISEMENT

„Este un sentiment special să mergi cu mașina pe Transfăgărășan, unul dintre cele mai faimoase drumuri din lume și probabil drumul cu cele mai multe curbe. Peisajele de pe Transfăgărășan îți taie pur și simplu respirația. Transfăgărășanul a fost făcut faimos de programul de televiziune Top Gear”, mai precizează Miguel.

ADVERTISEMENT