Life

Obiectul care ”arde” energia negativă din casă. Se pune în sufragerie și te scapă de griji

Obiectul din casă care îndepărtează energia negativă. Trebuie să-l așezi în sufrageria locuinței și vei scăpa rapid de griji.
15.05.2023 | 22:41
Obiectul care arde energia negativa din casa Se pune in sufragerie si te scapa de griji
Ce spun experții în Feng Shui despre obiectul din sufragerie care îndepărtează relele. Sursa foto: H0me
ADVERTISEMENT

Energiile negative sunt la orice pas și uneori ne împovărează. Se spune despre casă că este locul unde ne descărcăm de grijile adunate de zi cu zi și ne putem încărca bateriile pentru acțiunile viitoare. Totuși, trebuie să fim atenți să eliminăm ceea ce s-a adunat rău, iar asta se poate face cu ajutorul unui obiect.

Cum să îndepărtezi energiile negative din casă

Specialiștii în arta Feng Shui au descoperit faptul că un obiect din locuință ne este de mare ajutor pentru a ne bucura de o atmosferă liniștită și armonioasă în același timp. Tot ei au aflat că, dacă îl așezi în sufragerie, grijile nicidecum nu te vor mai copleși.

ADVERTISEMENT

De obicei, îți dai seama de energia negativă din propria locuință în funcție de dispoziția pe care o ai. De exemplu, dacă vii, într-o zi, obosit de la muncă și nu reușești să te reculegi, e clar că trebuie să faci o ”curățenie”. În schimb, dacă poți să te liniștești și să te bucuri de priveliștea din jur, e clar că energia pozitivă predomină.

Experții în Feng Shui au observat că lumânările parfumate, aprinse în sufragerie, sunt un plus de abundență și atmosferă încărcată de optimism. Acestea atrag liniștea în locul unde cauți odihnă. Sunt ideale și pentru orice cameră unde îți petreci timp cu familia.

ADVERTISEMENT

Tot specialiștii în Feng Shui spun că atunci când pui sare într-un săculeț de in, îl așezi pe pervazul de la geamul din camera unde dormi și vei rosti: ”Sarea va absorbi toate necazurile, va alunga problemele, va aduce fericire în casă. Toate gândurile negative care întră în cămin vor dipărea imediat”, te vei proteja astfel de rele și necazuri.

Pe lângă asta, fă bine și scapă și de tot ce consideri că nu îți aduce o stare pozitivă: obiecte vechi, sparte, primite cadou de la persoane cu care nu mai interacționezi și cu care te-ai certat sau de la persoane pe care pur și simplu nu le agreezi.

ADVERTISEMENT

Scapă de florile artificiale din casă. Înlocuiește-le cu cele naturale

Totodată, nu sunt deloc bune florile artificiale în locuință. Ele atrag singurătatea, tristețea și întâmplările nefericite. În schimb, cele naturale, chiar din propria grădină, absorb factorii dăunători și te eliberează de mâhnirile sufletești.

Sarea de mare s-a dovedit iar a fi foarte utilă pentru bunăstarea ta și a celor dragi. Pusă în câte un bol, la fiecare colț din încăpere, ții la depărtare spiritele rele și culegi doar lumină, reușite, bani, armonie și oameni care te vor ajuta să evoluezi.

ADVERTISEMENT
Tags: