Life

Obiectul din casă pe care trebuie să îl arunci înainte de Revelion. Doar așa atragi norocul și prosperitatea în noul an

Ce trebuie să faci în noaptea de Reevelion pentru a te asigura că ai noroc tot anul. Secretele care atrag energiile pozitive ca un magnet
11.12.2023 | 22:57
Obiectul din casa pe care trebuie sa il arunci inainte de Revelion Doar asa atragi norocul si prosperitatea in noul an
Ce trebuie să faci de Revelion pentru a avea noroc tot anul Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Doar câteva zile ne mai despart de Noul An. Cu doar câteva săptămâni înainte de Revelion, este foarte important să știi trucurile care te vor ajuta să ai un An Nou plin de sănătate și belșug pe toate planurile.

Obiectele de care trebuie să scapi până de Revelion

Fie că ești sau nu o persoană superstițioasă, trebuie să recunoști că de Anul Nou sunt câteva lucruri de care ții cont. Dacă anul 2023 nu a fost chiar așa cum ți-ai dorit, ai posibilitatea de a regla asta în 2024.

ADVERTISEMENT

La trecerea dintre ani trebuie să fii atent la obiectele pe care le ai în jurul tău. Deși poate că nu te-ai aștepta la asta, unele dintre ele sunt un adevărat magnet pentru ghinion.

Dacă te numeri printre cei care își pun dorințe de Revelion și vor să aibă parte de noroc, atunci trebuie să scapi cât mai repede de aceste obiecte. Chiar dacă, poate, de unele dintre ele ești atașat, tradiția spune că trebuie să le elimini din viața ta.

ADVERTISEMENT

Tradiția Feng Shui este cea mai relevantă atunci când vine vorba de energii și de magneți pentru noroc, prosperitate și fericire. Legile Feng Shui funcționează pentru cei care cred în ele. Așa că, tot ce trebuie să faci este să le pui în aplicare.

Ce atrage, de fapt, ghinionul de partea ta

Până de Anul Nou trebuie neapărat să scapi de obiectele stricate din casă. Acestea nu fac decât să aducă ghinion. De departe, cele mai frecvente astfel de obiecte din casele românilor sunt cănile.

ADVERTISEMENT

Dacă ai în bucătărie căni sparte sau ciobite, trebuie să le arunci cât mai repede. Practic vesela stricată este obiectul de care trebuie să scapi până de Revelion. Potrivit tradiției Feng Shui, acestea nu fac decât să blocheze norocul și atrag doar ghinionul.

Un alt obiect care nu te va ajuta deloc să pășești în Noul An cu dreptul sunt ceasurile stricate. Aceste accesorii care nu mai funcționează nu fac decât să atragă energiile negative în casa ta. Dacă ai așa ceva acasă și simți că nu ai avut deloc noroc în ultima vreme, acum știi cine este ”vinovatul”.

ADVERTISEMENT

La fel de mari dușmani ai norocului, prosperității și fericirii sunt și calendarele vechi. Potrivit regulilor din Feng Shui, nu este niciodată recomandat să ai în casă calendare vechi. Acestea semnifică faptul că nu ai încheiat capitolele vechi. Ba mai mult, pare că ești mereu blocat în trecut.

Pentru a avea noroc, belșug și prosperitate în anul care vine, se recomandă aruncarea tuturor obiectelor care nu mai sunt într-o stare bună, până de Revelion. De asemenea, obiectele pe care nu le-ai mai folosit de multă vreme sunt numai bune de pus pe lista de eliminări.

În tradiția românească se spune că noroc la bani îi lovește pe cei care au bancnote în buzunar la trecerea dintre ani. Tot un magnet pentru noroc este și culoarea roșie. Așa că, neapărat să aveți o piesă vestimentară în această nuanță de Revelion.

ADVERTISEMENT