Life

Copacul pe care trebuie să-l plantezi în curte pentru a atrage norocul în casa ta. Așa scapi de ghinion

Pomul pe care este bine să îl ai în gospodărie pentru a avea parte de binecuvântări. În felul acesta oamenii elimină neșansa.
03.12.2023 | 18:00
Copacul pe care trebuie sal plantezi in curte pentru a atrage norocul in casa ta Asa scapi de ghinion
Pomul pe care este bine să îl ai în gospodărie pentru a avea parte de binecuvântări. În felul acesta oamenii elimină neșansa. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Copacul pe care trebuie să-l plantezi în curte pentru a atrage norocul în casa ta. Așa scapi de ghinion și unde mai pui că vei avea parte de fructe proaspete, perfecte pentru a fi conservate în sezonul rece, în diverse variante.

Pomul pe care este bine să îl ai în gospodărie pentru a avea parte de binecuvântări. În felul acesta oamenii elimină neșansa

Pomul pe care este bine să îl ai în gospodărie pentru a avea parte de binecuvântări. În felul acesta oamenii elimină neșansa din viața lor. Specialiștii ne transmit că este vorba de un copac iubitor de sol fertil și umed.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta dă roade la 5-7 ani după plantare. Conform ego.ro, este vorba de cireș care poate atrage vibrațiile pozitive în casă. De asemenea, vine cu prosperitate și fertilitate în familia celui care îl îngrijește.

În Elveția se crede că persoanele care au cireș în curte sau în livadă trebuie să ofere primele fructe coapte unei femei care tocmai a dat naștere unui copil. În felul acesta proprietarul se asigură că pomul va da roade și în anii următori.

ADVERTISEMENT

Mai mult, plantarea acestui copac în mijlocul unei vii ar avea exact același efect pozitiv. De asemenea, agricultorii garantează obținerea unor struguri plini de aromă și dulci pentru că are lor polenizarea încrucișată.

În aceeași notă, oamenii apelează adesea la un truc mai puțin cunoscut pentru a atrage abundența în locuință. Cei din familie recurg la un ritual care spune că e bine să se prăjească carnea lângă cireș pentru a atrage bani.

ADVERTISEMENT

Care sunt superstițiile legate de cireș

Una dintre superstițiile în jurul cireșului vine din Marea Britanie. Se crede că cei care se urcă în cireș în noaptea Sfântului James sau Sfântului Iacob vor avea parte de ghinion. Așadar, se vorbește despre un mare pericol.

Dacă ajungi în Kent este indicat să îți freci tălpile de frunzele pomilor aflate la pământ înainte să pășești într-o livadă cu cireși, pentru a evita să te îneci cu un sâmbure. De asemenea, dacă doi îndrăgostiți ajung să mănânce dintr-o cireașă dubă au mari șanse să-și îndeplinească o dorință comună.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, dacă ajungi să visezi cireșe coapte, specialiștii spun că asta înseamnă împlinirea unei arzătoare dorințe, în special dacă apar culegând sau mâncând fructe. O altă interpretare a viselor reprezintă norocul, feminitatea și tinerețea.

ADVERTISEMENT