Life

Cele trei cadouri pe care să nu le oferi niciodată de Sfântul Nicolae sau de Crăciun. Sunt pe lista neagră și se spune că aduc ghinion

Ce cadouri să nu oferi niciodată de Sfântul Nicoale sau de Crăciun. Se spune că aduc ghinion și nu este bine să le dai celor dragi.
04.12.2023 | 23:43
Cele trei cadouri pe care sa nu le oferi niciodata de Sfantul Nicolae sau de Craciun Sunt pe lista neagra si se spune ca aduc ghinion
Ce cadouri să nu oferi niciodată de Sfântul Nicolae sau de Crăciun. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Există  trei obiecte pe care nu este bine să le oferi cadou de Sfântul Nicolae sau de Crăciun. Chiar dacă sunt decorate într-un mod deosebit sau sunt de colecție, se află pe lista neagră și se spune că aduc ghinion.

Ce cadouri să nu oferi niciodată de Sfântul Nicolae sau de Crăciun

Cadourile sunt binevenite întotdeauna, dar oricât de mult ți-ar plăcea anumite obiecte, cel mai bine ar fi să le ții pentru tine și să nu le oferi cadou de Crăciun sau de Moș Nicolae. Iar unul dintre aceste obiecte este oglinda.

ADVERTISEMENT

Indiferent cât de frumos decorată este, are câteva semnificații de care trebuie să ții cont. Astfel, se spune că oferită în dar, aceasta aduce ghinion, perioada fiind aceeași ca în cazul în care o spargi.

Totodată, se crede că oglinzile au puterea de a amplifica energiile negative. Prin urmare, se crede că atunci când oferi cuiva în dar cadou o oglindă, o poți da la pachet cu energii nefavorabile.

ADVERTISEMENT

O altă tradiție susține că oglinda nu trebuie să fie pe lista de cadouri de Sfântul Nicolae sau de Crăciun deoarece acest obiect poate facilita ruperea relațiilor. Acest lucru are, de asemnea, o explicație.

Mai exact, oglinda poate reflecta adevărul, astfel că cel care primește cadoul s-ar putea simți în pericol. În plus, primirea unei oglinzi este asociată cu boala sau cu apariția unor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Ce alte obiecte să eviți

În plus, cuțitele și obiectele ascuțite nu sunt cadouri potrivite pentru Sfântul Nicolae sau pentru Crăciun, deoarece aceste obiecte sunt asociate cu conflictul și dezbinarea.

Se spună că o lamă ascuțită poate tăia legăturile dintre oameni. Nici obiecte de culoare neagră nu trebuie oferite cadou, acestea fiind corelate cu tristețea sau chiar cu doliul sau moartea.

ADVERTISEMENT

Nici bijuteriile nu sunt o idee potrivită, dar nici ceasurile, asociate cu trecerea timpului și scurtarea vieții. Astfel că, de Crăciun sau Moș Nicolae, ar fi bine să eviți să dai cuiva drag aceste obiecte.

ADVERTISEMENT
Tags: