Life

Obiectul pe care trebuie să îl ai neapărat în avion. Te poate scăpa de un mare pericol

Lucrul care nu trebuie să lipsească pe timpul zborului cu avionul. Ajută călătorii să treacă cu bine peste o mare problemă.
08.05.2023 | 10:35
Obiectul pe care trebuie sa il ai neaparat in avion Te poate scapa de un mare pericol
Lucrul care nu trebuie să lipsească pe timpul zborului cu avionul. Ajută călătorii să treacă cu bine peste o mare problemă. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Obiectul pe care trebuie să îl ai neapărat în avion. O însoțitoare de zbor renumită pe social media susține că te poate scăpa de un mare pericol. Ce le recomandă oamenilor să aibă întotdeauna în bagajul de mână.

Lucrul care nu trebuie să lipsească pe timpul zborului cu avionul. Ajută călătorii să treacă cu bine peste o mare problemă

Șervețelele cu alcool nu trebuie să lipsească pe timpul zborului cu avionul. Cici, o însoțitoare de zbor din Statele Unite ale Americii, a dezvăluit pe contul de TikTok, că acestea ajută călătorii să treacă cu bine peste o mare problemă.

ADVERTISEMENT

Ele se pot achiziționa din farmacie, de la secția de prim ajutor și au un preț accesibil. Rolul pe care îl au este să-i ajute pe cei care au rău de înălțime sau teamă de zbor. În felul acesta greața poate fi înlăturată mult mai ușor.

„Data viitoare când ești într-un zbor și simți că îți este greață puțin poți să scoți unul dintre ele, doar să-l deschizi și să-l miroși și va ajuta cu greața”, a spus femeia, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

O altă întrebuințare a șervețelelor cu alcool, conform însoțitoarei de zbor, este faptul că acestea te scapă de mirosurile neplăcute din încălțăminte. E de ajuns să pui unul singur în pantofi și transpirația nu-ți va mai face probleme.

De asemenea, aceste obiecte pot fi folosite cu mare încredere pe post de deodorant, în cazul în care ai uitat să folosești înainte de a pleca de acasă. Totodată, sunt perfecte pentru a curăța microbii de pe telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

„Ca asistentă medicală le-am folosit pentru toate aceste utilizări menționate!”, a transmis o persoană în dreptul postării realizate de însoțitoarea de zbor, mai arată sursa menționată mai devreme.

Cici, însoțitoare de zbor la 46 de ani

Cici a povestit pe blogul personal că a devenit însoțitoare de zbor la vârsta de 46 de ani. A făcut această schimbare radicală după ce sora sa a luat decizia să-și ia un alt loc de muncă. Și-a actualizat CV-ul și a început să învețe pentru procesul de angajare.

ADVERTISEMENT

A făcut numeroase cercetări pe Internet și apoi a început să-și exerseze tehnicile pentru interviu. Nu a spus aproape nimănui ceea ce vrea să facă, în afară de surorile sale. Ulterior, a fost supusă unui curs de pregătire „intens” de opt săptămâni.

„Am fost învățat proceduri de siguranță, protocoale de urgență și tehnici de service pentru clienți. De asemenea, a trebuit să promovăm numeroase examene scrise și practice înainte de a putea absolvi”, a adăugat femeia.

„A unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut în viața mea”, a mai spus însoțitoarea de zbor despre schimbarea profesională făcut la vârsta de 46 de ani, care a asemănat pregătirea cu o „tabără”.

ADVERTISEMENT