News

Obuz găsit în București. O stradă întreagă a fost închisă

Obuz găsit în cel mai mare oraș al țării, București. O stradă întreagă a fost închisă circulației. Nicio persoană nu are voie să se apropie. Forțele de ordine au blocat totul
16.04.2022 | 13:10
Obuz gasit in Bucuresti O strada intreaga a fost inchisa
Obuz găsit în București, 16 aprilie. Sursa foto EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Un obuz a fost găsit în București și autoritățile au închis o stradă întreagă circulaţiei. Opersoană a anunţat că a găsit bomba într-o geantă.

Obuz descoperit în București

Mai exact, strada Labirint din Bucureşti a fost închisă după ce o persoană a anunţat că a găsit o geantă abandonată în care se află un obiect care pare a fi un obuz.

ADVERTISEMENT

„În această dimineaţă, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 10 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi pompieri, urmând ca obiectul să fie ridicat”, transmite Poliţia Română.

ADVERTISEMENT

Traficul a fost închis pe stradă şi se fac verificări în vederea stabilirii situaţiei şi a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

De remarcat că mai multe echipaje de polițiști, precum și pompieri au ajuns imediat lângă geantă. Obiectul urmează să fie ridicat. Se fac verificări în vederea stabilirii situației și a condițiilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Tags: