Life

Octavia Geamănu, activă după plecarea de la Antena 1. Cum își ocupă timpul fosta prezentatoare

Octavia Geamănu este foarte ocupată după încetarea contractului cu Antena 1, unde a lucrat peste 20 de ani. Ce face fosta prezentatoare.
04.10.2022 | 18:25
Octavia Geamanu activa dupa plecarea de la Antena 1 Cum isi ocupa timpul fosta prezentatoare
Octavia Geamănu, ocupată după încetarea contractului cu Antena 1. Ce face fosta prezentatoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este extrem de activă după plecarea de la Antena 1. Cum își ocupă timpul fosta moderatoare de la Observator, după ce nu a mai apărut la pupitrul știrilor așa cum i-a obișnuit pe telespectatori în ultimii ani.

Octavia Geamănu, ocupată după încetarea contractului cu Antena 1. Ce face fosta prezentatoare

Octavia Geamănu este o persoană foarte ocupată de când a fost înlocuită la Observatorul de weekend de o jurnalistă care a venit de la Aleph News și care a lucrat aproximativ 4 ani la postul de televiziune rival, Pro TV.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea în vârstă de 39 de ani nu a stat pe gânduri și a dat în judecată trustul. Acum își caută dreptatea în instanțe, dar are și mai mult timp liber pentru ea și pentru familia formată împreună cu Marian Ionescu.

Frumoasa blondină este ocupată după încetarea contractului cu Antena 1, dovadă că este văzută foarte des în saloane de înfrumusețare și îngrijire corporală. În plus, vedeta este foarte atentă la tenul și la pielea sa.

ADVERTISEMENT

„Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuroic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei îți obții un ten senzațional în 15 minute.

O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare! O să vadă diferența.

ADVERTISEMENT

Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment”, spunea Octavia Geamănu în urmă cu ceva timp pentru click.ro.

Octavia Geamănu, încrezătoare în viitor

Octavia Geamănu postează foarte des citate motivaționale. Este foarte încrezătoare în viitor și este de părere că frica este cea care împiedică viața să se întâmple și pe oameni să o trăiască așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Reușita este de partea celor care îndrăznesc și a celor care nu se tem, mai subliniază fosta prezentatoare de la Antena 1, pe rețelele de socializare unde ține legătura cu fanii săi.

ADVERTISEMENT
Tags: