Sport

Octavian Popescu e comparat cu Cristiano Ronaldo înainte de CFR Cluj – FCSB: ”Păcat că încă mai e în România”

La 19 ani Octavian Popescu este deja fotbalistul cel mai popular în Casa Pariurilor Liga 1. Un fost campion al României îl compară cu starul Portugaliei Cristiano Ronaldo.
17.04.2022 | 15:56
Octavian Popescu e comparat cu Cristiano Ronaldo inainte de CFR Cluj  FCSB Pacat ca inca mai e in Romania
Ocatvian Popescu a izbucnit în plâns după egalul FC Voluntari - FCSB 2-2. Fotbalistul este consolat de un fost campion al României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este fotbalistul care, la doar 19 ani, ar putea decide derby-ul pentru titlul în Casa Pariurilor Liga 1 dintre CFR Cluj și FCSB. Calitățile lui au fost remarcate de un fost triplu campion al României.

De 3 ori campion cu CFR Cluj, Nuno Claro îl elogiază pe Octavian Popescu

Octavian Popescu este al doilea golgheter al echipei antrenate de Toni Petrea și unul dintre jucătorii care au adunat cele mai multe minute pe teren în actuala ediție din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Considerat de mulți oameni de fotbal ”prea firav”, fotbalistul roș-albaștrilor este comparat cu nimeni altul decât Cristiano Ronaldo. Portughezul Nuno Claro, fost campion al României cu CFR Cluj, spune că cei doi seamănă foarte mult.

”FCSB are trei jucători care pot să fie decisivi: Popescu, Tănase și Olaru. Pentru mine, e păcat că Octavian Popescu încă mai e în România. E cel mai talentat jucător, are un profil diferit față de ceilalți jucători.

ADVERTISEMENT

Dacă mai rămâne un an, doi ani aici, o să se piardă, va fi un talent pierdut. Popescu este precum Cristiano Ronaldo când a început. La fizic, la tot. Acum trebuie să fie lucrat.

E un jucător care are un mare viitor în față. Trebuie să meargă în alt campionat, unde poate să-și dezvolte și fizicul. N-am văzut până acum în România un jucător ca el”, a punctat Nuno Claro, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Nuno Claro, unul dintre cei mai titrați străini care au evoluat în România

Portughezul Nuno Claro a evoluat pe postul de portar și a cucerit nu mai puțin de opt trofee în Casa Pariurilor Liga 1, toate în tricoul campioanei CFR Cluj.

A ajuns în Gruia în 2017 și a bifat nu mai puțin de nouă sezoane în campionatul țării noastre, șase dintre acestea la gruparea clujeană, pentru care a jucat în 77 de meciuri.

ADVERTISEMENT

A câștigat titlul încă de la primul sezon în Gruia, 2008, și a repetat performanță în 2010 și 2012. Și-a mai trecut în palmares 3 Cupe și două Supercupe ale României, în aceeași perioadă petrecută la CFR.

Derby-ul pentru titlu, CFR Cluj – FCSB se joacă azi, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit minut cu minut în format Live Text pe FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,43 este cota pentru ” 2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT