Fotbal intern

Ofertă de ultimă oră din Rusia pentru Andrei Miron de la FCSB. Gigi Becali: „Le-am cerut 600.000 de euro!” Exclusiv

23.04.2020 | 20:35
Oferta de ultima ora din Rusia pentru Andrei Miron de la FCSB Gigi Becali Leam cerut 600000 de euro Exclusiv
Andrei George Miron se bucura dupa un gol marcat alaturi de Valentin Cretu in meciul de fotbal dintre FCSB si Chindia Targoviste, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 22 februarie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ofertă de ultimă oră din Rusia pentru Andrei Miron de la FCSB. Gigi Becali încearcă să mai aducă fundași centrali la echipă, dar în același timp primește oferte pentru stoperii pe care-i are.

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit pentru FANATIK că a primit recent o ofertă din Rusia pentru fundașul său central Andrei Miron, pe care abia l-a transferat la începutul anului de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Ofertă de ultimă oră din Rusia pentru Andrei Miron de la FCSB. Gigi Becali: „Le-am cerut 600.000 de euro!”

După ce aducerea lui Andrei Chindriș la FCSB a fost pusă în „așteptare”, în primul rând din cauza jucătorului care nu pare prea convins să facă acest pas, Gigi Becali se confruntă cu o altă problemă de rezolvat acum.

Patronul roș-albaștrilor a primit o ofertă de transfer pentru Andrei Miron, care este dorit de prim-divizionara rusă Ural Ekaterinburg, unde joacă și românul Eric Bicfalvi.

ADVERTISEMENT

A venit o ofertă pentru Miron de la o echipă din Rusia, iar eu le-am cerut 600.000 de euro. Dacă vor să-l ia, să dea banii și e al lor. O să aduc alt fundaș dacă pleacă Miron”a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

Andrei Miron a fost dorit de cei de la Ural Ekaterinburg și înainte să semneze cu FCSB, dar a fost convins de impresarul său, Florin Vulturar, să accepte oferta lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron, căpitanul Botoșaniului, ar putea fi înlocuit la FCSB de… Andrei Chindriș, fostul său coleg!

Poate părea surprinzător ca Gigi Becali să renunțe atât de repede la un jucător ca Andrei Miron, un tip cu multă experiență, fost căpitan al Botoșaniului, dar nu este. Mai ales că în zona fundașilor centrali îl pierde, aproape sigur, și pe sârbul Bogdan Planic.

Patronul celor de la FCSB va încerca să valorifice la maximum orice ofertă va sosi pe adresa unui jucător al său, și aici nu e vorba doar despre „perlele” de milioane, gen Coman, Man sau Moruțan.

ADVERTISEMENT

În cazul în care rușii de la Ural vor fi de acord cu suma solicitată de Gigi Becali pentru Andrei Miron, șeful vicecampioanei va umple golul lăsat cu… Andrei Chindriș de la Botoșani!

Andrei Chindriș de la Botoșani la FCSB se va face, probabil, pe 550.000 de euro, suma anunțată de Becali în FANATIK

FCSB și FC Botoșani, adică Gigi Becali și Valeriu Iftime, ajunseseră la un acord financiar pentru transferul lui Andrei Chindriș la formația roș-albaștră.

Informația dezvăluită exclusiv de FANATIK pe 13 aprilie a fost confirmată de patronul FCSB, Gigi Becali. „I-am dat lui Iftime 550.000 de euro pentru Chindriș!”a spus acesta pentru site-ul nostru. Nu s-a trecut la semnarea actelor, tocmai pentru că Iftime spunea că nu face afaceri în Săptămâna Mare!

Ba mai mult, s-au negociat și alte detalii din contractul lui Chindriș cu FCSB, una dintre ele fiind ca moldovenii să renunțe la clauza de Europa, ceea ce însemna alte 30.000 de euro în contul Botoșaniului. Dar surpriza a venit de la jucător, care, sfătuit și de agent, nu ar agrea în acest moment să semneze cu FCSB.

Sunt surprins că domnul Becali vrea să facă afaceri în Săptămâna Mare. Suntem posedați dacă facem acum transferuri. Nu am dat niciun fotbalist la nicio echipă fără să-l întreb mai întâi pe domnul Becali. Chindriș e un copil excepțional, mi-a spus că vrea să plece în vară, eu nu-l forțez să plece, mai ales în Săptămâna Mare” – Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, la ProX

Totuși, din informațiile noastre, mutarea lui Chindriș la echipa lui Gigi Becali este destul de aproape să se realizeze în zilele următoare chiar la parametrii financiari pe care patronul i-a anunțat exclusiv pentru FANATIK550.000 de euro!

  • 800.000 de euro este valoarea de piață a lui Andrei Miron în acest moment, el semnând pe 17 februarie 2020 cu FCSB un contract pe patru ani și jumătate
  • 2 meciuri a jucat fundașul de 25 de ani pentru FCSB: cu Chindia la București și deplasarea de la Botoșani. A marcat cu Târgoviștea
ADVERTISEMENT