Life

Oferta Kaufland pe care o aștepta toată lumea. Produsele din catalog costă numai cinci lei. E ireal câte promoții sunt

Oferta Kaufland așteptată de toată lumea. Numeroase produse costă cinci lei. Sunt multe promoții la celebrul lanț de magazine.
22.04.2023 | 07:00
Oferta Kaufland pe care o astepta toata lumea Produsele din catalog costa numai cinci lei E ireal cate promotii sunt
Oferta Kaufland pe care o aștepta toată lumea. Multe produse costă cinci lei. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kaufland a venit cu oferta așteptată de toată lumea, iar multe dintre produse costă doar cinci lei. Sunt multe produse pe care le poți achiziționa zilele acestea la un preț atât de mic. Ce nu trebuie să ratezi de la cunoscutul lanț de hipermarketuri. Îți oferim lista reducerilor Kaufland.

Oferta Kaufland pe care o aștepta toată lumea. Multe produse la cinci lei

Mii de români își fac zilnic cumpărăturile din magazinele Kaufland, care sunt printre cele mai căutate din țară. Cele mai multe produse au prețuri accesibile, iar săptămânal apar noi oferte.

ADVERTISEMENT

În perioada 19 – 25 aprilie, lanțul de magazine vine cu oferte de neratat pentru clienți la alimente. În plus, vor fi oferte și la anumite produse cosmetice și de curățenie. Una dintre cele mai așteptate oferte este “Totul la 5 lei”.

Multe produse alimentare pot fi găsite la raft la prețul de cinci lei, cum ar fi salamul de pasăre K-Classic sau laptele UHT, cu 3,5% grăsime. Patru chifle pentru hot dog, grisinele Digesta, conserva de carne de porc Moldova în suc propriu, precum și cea de fasole neagră, au prețul de cinci lei.

ADVERTISEMENT

Alte produse la acest preț unic sunt paste de tip Penne Rigate de la Barilla, de 500 de grame, un produs foarte căutat de cei care ajung la Kaufland. Românii pot găsi la Kaufland și pachetul de 500 de grame de zahăr brun de Mauritius Mărgăritar la 5 lei, precum și înghețata Corso sau ciocolata Katy. În cazul acesteia din urmă, românii plătesc doar 5 lei pentru două bucăți fără umplutură.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele pe care românii le pot achiziționa la prețul de cinci lei, conform catalogului Kaufland. Sunt numeroase produse aflate la ofertă, pe care nu trebuie să le ratezi, este sezonul unor cumpărături ieftine.

ADVERTISEMENT

Ce alte oferte se găsesc la Kaufland România

Cei care ajung zilele acestea la hipermarket trebuie să știe că a apărut și oferta “Totul la 10 lei”. Astfel, unele alimente pot fi achiziționate la acest preț unic, dar și anumite produse cosmetice.

Cârnații oltenești de la Matache Măcelaru, salata de humus, o cutie de 500 de grame de smântână, dar și una de creme patisserie sunt doar câteva dintre alimentele pe care le poți cumpăra la prețul de 10 lei, potrivit a ceea ce apare în catalog Kaufland.

ADVERTISEMENT

În magazine există, totodată, și oferta Kaufland “Totul la 15 lei”. Printre produsele care intră în această categorie se numără salamul uscat de vară de la Cris-Tim, conserva de ton în ulei de măsline de la Calvo, dar și băutura pe bază de migdale de la Olympus. Românii mai pot găsi și geluri de duș, un set de 8 role de hârtie igienică și un sortiment de hrană uscată pentru câini.

Nu în ultimul rând, nu uitați și de oferta Kaufland online. Găsiți acolo promoții Kaufland și chiar oferta zilei Kaufland. Aveți nevoie de o conexiune la internet sau de aplicația Kaufland. Retailerul a anunțat că întreg lanțul de magazine dispune de stocuri suficiente.

Mai mult decât atât, reprezentanții Kaufland spun că reduceri vor exista și săptămâna viitoare atât în magazinele din toată țara, cât și pe aplicație.

ADVERTISEMENT