Life

RCS RDS, o nouă ofertă pentru clienții săi! Digi dă aproape gratuit un produs premium. Costă doar 3 lei și îți rezolvă multe probleme

RCS RDS vine cu oferte noi, de nerefuzat, pentru toți abonații. Serviciul aproape gratuit de care se pot bucura clienții furnizorului.
16.03.2024 | 15:03
RCS RDS o noua oferta pentru clientii sai Digi da aproape gratuit un produs premium Costa doar 3 lei si iti rezolva multe probleme
RCS RDS a pregătit o nouă ofertă de nerefuzat pentru toți abonații. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

RCS RDS are vești bune pe bandă rulantă pentru abonați. În 2024, fidelizarea clienților, dar și atragerea de noi abonați este scopul principal al companiei. Drept dovadă, de data asta, RCS RDS vine pe piață cu o ofertă de nerefuzat.

Cu doar 3 lei, vezi câte filme vrei

Fără doar și poate, RCS RDS ocupă un loc important pe piața furnizorilor de servicii și telecomunicații. Pentru a se menține în topul preferințelor abonaților, se pare că RCS RDS a găsit rețeta succesului. Și anume, lansarea constantă de oferte.

ADVERTISEMENT

Mai nou, cei mai răsfățați de către furnizor sunt abonații care preferă să se uite la filme și seriale din confortul propriei case. Lor li s-a pregătit o ofertă de neratat, iar prețul este unul incredibil de mic.

Cu doar 3 lei, abonații RCS RDS au la dispoziție o mulțime de filme și seriale, unele dintre ele chiar premiate la Oscar. Extraopțiunea se numește FilmNow și vine în ajutorul abonaților care vor să experimenteze senzația de cinematograf chiar la ei acasă.

ADVERTISEMENT

Partea bună abia de acum urmează. FilmNow nu va fi disponibil doar pe televizor, ci și pe alte dispozitive. Astfel, cine vrea să se uite la filmul sau la serialul preferat în drum spre muncă, o poate face de pe telefon sau de pe tabletă.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu FilmNow, aceasta este o vastă bibliotecă de seriale și filme pe care RCS RDS o pune la dispoziția abonaților. Pe FilmNow se găsesc diverse producții, de la drame, la comedii și chiar documentare. Cu alte cuvinte, fiecare abonat va găsi un titlul care să îl atragă.

ADVERTISEMENT

RCS RDS a pregătit reduceri substanțiale pentru abonați, dar și pentru viitorii clienți

Însă, aceasta nu este sigura veste bună pentru abonații RCS RDS. În această perioadă, furnizorul de servicii și telecomunicații a pregătit mai multe oferte pentru clienții existenți, dar și pentru cei viitori.

În continuare, încă este activă opțiunea prin care cei care vor să devină clienți RCS RDS pot beneficia de o reducere de 50% a serviciilor. Totul este foarte simplu, iar întregul proces se desfășoară doar online.

ADVERTISEMENT

Reducerea de 50% se oferă sub forma unui voucher care se aplică înainte de finalizarea comenzii din mediul online. Indiferent dacă se optează pentru telefonie, pentru internet prin fibră sau pentru televiziune, toate serviciile au valabilă oferta de reducere 50%.

Voucherul se aplică sub forma unui cod, în coșul de cumpărături, înainte ca viitorul client să finalizeze comanda. Este foarte important ca acest cod să fie scris corect, pentru a se aplica reducerea. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul oficial al furnizorului.

ADVERTISEMENT