Sport

Ofertă pentru olteni! Cum pot obține suporterii „alb-albaștrilor” un bilet gratis la Universitatea Craiova – U Cluj

Suporterii „alb-albaștrilor” pot obține un bilet gratuit la Universitatea Craiova - U Cluj, dacă încă se află în posesia tichetului de la inaugurarea stadionului „Ion Oblemenco”.
05.11.2022 | 10:44
Oferta pentru olteni Cum pot obtine suporterii albalbastrilor un bilet gratis la Universitatea Craiova  U Cluj
Ofertă pentru oltenii! Cum pot obține suporterii „alb-albaștrilor” un bilet gratis la Universitatea Craiova - U Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are trei victorii consecutive în SuperLigă, iar Mirel Rădoi vrea să obțină cele trei puncte din confruntarea cu U Cluj. Tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat înaintea partidei de pe „Ion Oblemenco” că se așteaptă să fie spectacol atât pe teren, cât și în tribunele arenei din Bănie.

Cum pot obține suporterii „alb-albaștrilor” un bilet gratis la Universitatea Craiova – U Cluj

Universitatea Craiova se pregătește de partida cu U Cluj, iar oltenii vor să aibă parte de o susținere numeroasă în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”. Astfel, oficialii formației din Bănie au lansat o ofertă pentru suporterii, care vor să fie alături de „Știința” la duelul cu „șepcile roșii”.

ADVERTISEMENT

Oltenii au anunțat că pot primi un tichet gratis la Universitatea Craiova – U Cluj, dacă încă dețin biletul de la meciul de inaugurare a stadionului „Ion Oblemenco”. Prima adversară a oltenilor de pe arena din Bănie a fost Slavia Praga, care s-a impus categoric cu 4-0, pe 10 noiembrie 2017.

„Deții biletul de la meciul de inaugurare al stadionului cu Slavia? Te așteptăm la magazinul nostru mobil astăzi și mâine, iar în baza tichetului respectiv vei obține un bilet de acces pentru duelul cu U Cluj”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Supraviețuitorii din Universitatea Craiova – Slavia Praga 0-4

Chiar dacă Universitatea Craiova a pierdut clar la meciul de debut pe noul stadionul „Ion Oblemenco”, suporterii „alb-albaștrilor” își amintesc de spectatolul din tribune. Cei 30.000 de olteni din tribunele arenei din Bănie au intonat imnul „Științei” alături de Andrei Păunescu și Gică Craioveanu.

Înaintea loviturii de start a partidei, fanii s-au bucurat de un adevărat show de lumini. Din păcate, Devis Mangia nu s-a putut baza pe o mare parte dintre titularii de la acea vreme, iar la meciul de debut pe stadionul „Ion Oblemenco” s-au prezentat și o parte din juniorii promițători ai „Științei”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian i-a trimis în teren pe următorii jucători: Miodrag Mitrovic – Radoslav Dimitrov, Niko Datkovic, Renato Kelic, Tiago Ferreira – Marius Briceag, Gustavo, Alex Mateiu, Apostol Popov – Alex Mitriță, Mihai Roman. Pe banca de rezerve s-au aflat și Nicolae Calancea, Laurențiu Popescu, Hrvoje Spahija, Răzvan Popa, Ivan Martic, Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Jovan Markovic.

Pentru Valentin Mihăilă au fost printre primele minute în tricoul Universității Craiova, urmând ca peste trei ani să fie transferat de Parma pentru opt milioane de euro. FANATIK a anunțat în exclusivitate că internaționalul român a revenit la antrenamentele formației italiene.

ADVERTISEMENT

În prezent doar patru jucătorii pe care Devis Mangia i-a avut la dispoziție pentru partida amicală cu Slavia se mai află la Universitatea Craiova. Alex Mateiu, Laurențiu Popescu, Ivan Martic și Jovan Markovic sunt jucătorii rămași la „Știința”.


ADVERTISEMENT
Tags: