Fotbal international

OFICIAL / Răzvan Raţ şi-a găsit echipă! Se duelează cu Barca şi Real. Prima reacţie a românului

UPDATE 15:47 / Răzvan Raţ a dat primele declaraţii din postura de jucător al lui Rayo Vallecano şi a vorbit şi despre meciurile echipei naţionale: "Sînt bucuros că m-am întors, sper să fie...
20.08.2015 | 15:48
OFICIAL  Razvan Rat sia gasit echipa Se dueleaza cu Barca si Real Prima reactie a romanului
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:47 / Răzvan Raţ a dat primele declaraţii din postura de jucător al lui Rayo Vallecano şi a vorbit şi despre meciurile echipei naţionale: “Sînt bucuros că m-am întors, sper să fie la fel de bine ca ultima dată. Am bătut palma pentru 2 ani! Sper să fiu cît mai bun, cît mai competitiv, sînt foarte bucuros că lucrez cu acelaşi antrenor pentru că îl apreciez foarte mult. Aici sînt oamenii care m-au vrut înapoi şi au ales iar varianta Răzvan Raţ pentru banda stîngă. Sînt foarte fericit că voi evolua din nou în Primera Division.

Au fost şi oferte din Grecia, Rusia şi din ţările arabe. În gîndul şi inima mea este echipa naţională. A contat faptul că am nevoie de continuitate. 

ADVERTISEMENT

Rusescu avea neoie să joace. E mai puţin important la ce echipă. Nu cred că era bine pentru el să ajungă în China sau ţările. E un jucător bun, are calităţi şi poate ajuta echipa naţională.

Este clar că avem nevoie de toţi jucătorii valizi şi în formă, nu va fi deloc uşor. Este un meci care poate rezolva multe lucruri, dar ne poate duce şi pe un loc trei”, a spus Raţ.

ADVERTISEMENT

***************************************

La 3 săptămîni după ce a fost dat afară din lotul lui PAOK, Răzvan Raţ şi-a găsit o nouă echipă. Căpitanul naţionalei se întoarce în Primera Division la Rayo Vallecano, echipă la care a evoluat în returul sezonului 2013-2014.

VIDEO / Halep, MISIUNE DIFICILĂ! De la ce oră joacă în optimi

Raţ a semnat pe următoarele 2 sezoane cu Rayo, deşi mai avea o ofertă şi de la Legia Varşovia. Sînt şanse mici ca românul să joace în prima etapă din Spania contra Valenciei, în acest weekend, în condiţiile în care a ajuns abia acum la echipa iberică.

ADVERTISEMENT

STEAUA-ROSENBORG. Două dileme. Cine intră în locul suspendaţilor

Răzvan Raţ se află pe lista stranierilor pentru dubla României din luna septembrie cu Ungaria şi Grecia din preliminariile Euro 2016.

VIDEO / „Il Luce”, cu un PAS în Ligă! Nebunie în meciurile serii