Sport

Olaru și Coman, marcatori și în U Craiova – FCSB. Cum arată topul golgheterilor din SuperLiga

Darius Olaru și Florinel Coman, jucătorii celor de la FCSB, sunt principalii marcatori din SuperLiga după golurile din derby-ul cu Universitatea Craiova.
28.01.2024 | 22:02
Olaru si Coman marcatori si in U Craiova  FCSB Cum arata topul golgheterilor din SuperLiga
Darius Olaru și Florinel Coman sunt principalii marcatori din SuperLiga după golurile din meciul cu U Craiova. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Darius Olaru și Florinel Coman au făcut din nou spectacol la FCSB. Cei mai în formă jucători ai „roș-albaștrilor” au înscris în derby-ul din deplasare cu Universitatea Craiova. Cei doi fotbaliști sunt principalii marcatori din SuperLiga după 23 de etape.

Olaru și Coman, marcatori și în U Craiova – FCSB

Darius Olaru a fost primul care a punctat pe tabelă în minutul 45+8. Căpitanul celor de la FCSB a înscris la vinclu din lovitură de la 11 metri. Astfel, mijlocașul de 25 de ani a ajuns la 14 goluri marcate în acest sezon de SuperLiga și și-a consolidat poziția în fotoliul de lider al golgheterilor.

ADVERTISEMENT

Avantajul „roș-albaștrilor” a fost dublat de Florinel Coman în minutul 50. Alexandru Băluță l-a găsit excelent pe Florinel Coman cu o pasă pe poziție viitoare. Jucătorul care evoluează în extrema stângă a trecut de Laurențiu Popescu și a înscris cu un șut deviat de Maldonado.

„Șeptarul” de la FCSB a ajuns la 10 goluri marcate în SuperLiga în actuala stagiune. Florinel Coman se află la egalitate din acest punct de vedere cu Eduard Florescu de la FC Botoșani. Totuși, extrema liderului din SuperLiga a oferit 8 pase decisive, dublu față de atacantul lui Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT
  • Dan Nistor (U Cluj), Aurelian Chițu (FC U Craiova) și Alexandru Pop (Oțelul Galați) au câte 9 goluri după 23 de etape

Darius Olaru, suspendat cu Farul Constanța

FCSB se va confrunta cu o absență importantă la derby-ul cu Farul Constanța din etapa următoare. Darius Olaru a încasat cartonașul galben în minutul 72 al partidei cu Universitatea Craiova. Astfel, căpitanul „roș-albaștrilor” va fi suspendat pentru duelul cu Farul în etapa cu numărul 24 din SuperLiga, din cauza cumului de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a mai văzut cartonașul galben în meciurile cu Poli Iași (2-1), FC Botoșani (0-1) și Petrolul Ploiești (2-2). Universitatea Craiova și FCSB au efectuat nu mai puțin de 5 modificări la pauza derby-ului de pe „Ion Oblemenco”.

Ivaylo Petev i-a scos de pe teren pe Baiaram, Căpățînă și Badelj. Cei trei fotbaliști au fost înlocuiți cu Danciu, Mekvabishvili și Markovic. De cealaltă parte, de la FCSB au ieșit Luis Phelipe și Alexandru Pantea și au intrat Ovidiu Popescu, respectiv Vali Crețu.

ADVERTISEMENT

Alex Băluță, huiduit la ieșirea de pe teren

Alex Băluță a fost înlocuit de Elias Charalambous în minutul 82 al partidei. La ieșirea de pe teren, fostul jucător al Universității Craiova a fost huiduit la scenă deschisă de suporterii oltenilor. În locul fotbalistului de 30 de ani a fost introdus David Miculescu.

Atacantul transferat de Gigi Becali de la UTA Arad pentru 1,7 milioane de euro a avut nevoie de doar un minut pentru a înscrie. La prima atingere, Miculescu a înscris cu un șut de la distanță. Este al doilea gol consecutiv marcat de Miculescu după reușita din meciul cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Farul