Fotbal international

Ole Gunnar Solskjaer va fi demis de la Manchester United dacă pierde cu Norwich. Despăgubiri de 7 milioane de lire pentru norvegian, mult sub Mourinho

08.10.2019 | 23:14
ADVERTISEMENT

Etapele lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca celor de la Manchester United sunt numărate. După eșecul ”diavolilor” din runda a 8-a cu Newcastle, o echipă aflată în zona retrogradării, șefii de pe Old Trafford și-au pierdut răbdarea cu tehnicianul norvegian și i-au mai acordat două runde.

Ole Gunnar Solskjaer, demis de la Manchester United în cazul unui eșec cu Norwich

Conform celor de la The Sun, conducătorii lui Manchester United, echipă aflată pe un rușinos loc 12 în Premier League, au decis să-i mai acorde un răgaz de câteva săptămâni lui Ole Gunnar Solskjaer. Urmează pauza internațională, apoi meciurile de campionat ale lui United cu Liverpool și Norwich City.

ADVERTISEMENT
  • Norwich City – Manchester United se joacă pe 27 octombrie, la ora 18:30

Un eșec cu cei de la Norwich, echipă aflată pe penultimul loc în Premier League, 19, ar însemna demiterea imediată a lui Solskjaer, anunță sursa citată. Există însă și o ”șansă” ca norvegianul să fie demis mai repede. Pe 20 octombrie, Liverpool vine pe Old Trafford unde caută a 9-a victorie consecutivă a sezonului. Un eșec la scor cu rivala de pe Anfield ar grăbi demiterea norvegianului, mai scriu jurnaliștii britanici.

Declaraţie surprinzătoare a lui Jose Mourinho despre Ole GunOle Gunnar Solskjaer, demis de la Manchester United în cazul unui eșec cu Norwich (sursă foto: hepta.ro)
Ole Gunnar Solskjaer, demis de la Manchester United în cazul unui eșec cu Norwich. Sursa foto: hepta.ro

”Doar” cu 7.000.000 de lire va fi compensat Ole Gunnar Solskjaer

Și demis, și cu banii încasați! Așa ar putea arăta Ole Gunnar Solskjaer în a doua decadă a lunii octombrie. Presa engleză scrie că antrenorul de 46 de ani va primi 7.000.000 de euro compensații din partea clubului Manchester United dacă va fi destituit din funcție.

ADVERTISEMENT

În comparație, predecesorul lui Solskjaer pe Old Trafford, portughezul Jose Mourinho, demis în decembrie 2018, după un eșec cu Liverpool (scor 1-3 pe Anfield), a primit despăgubiri de 19.000.000 de lire sterline, circa 25.000.000 de euro.

Lista favoriților la banca lui United după posibil plecarea a lui Ole Gunnar Solskjaer
Lista favoriților la banca lui United după posibil plecarea a lui Ole Gunnar Solskjaer

Lista favoriților la banca lui United după posibil plecarea a lui Ole Gunnar Solskjaer

Iubitori ai pronosticurilor, englezii nu au stat pe gânduri și au dat publicității o listă cu managerii favoriți să-i ia locul lui Solskjaer la United. Surprinzător, în capul listei este un alt antrenor cu mari probleme și cu mari șanse de destituire de la echipa sa, argentinianul Mauricio Pochettino. Ultimele meciuri ale lui Tottenham cu sud-americanul la timonă: 2-7 cu Bayern și 0-3 cu Brighton.

ADVERTISEMENT

Pochettino este urmat de Brendan Rodgers, antrenorul care a dus-o pe Leicester până pe locul 4 după opt etape din Premier League, și de Massimiliano Allegri, fără angajament după plecarea de la Juventus.

Top 5 favoriți la pariuri pentru banca lui United:

  1. Mauricio Pochettino – cotă 4
  2. Brendan Rogers – cotă 5,50
  3. Massimiliano Allegri – cotă 7
  4. Erik Ten Hag – cotă 8
  5. Laurent Blanc – cotă 9
ADVERTISEMENT