Fotbal intern

Motivul care îl ține departe de antrenamente pe Olimpiu Moruțan. Când va reveni la pregătire

16.05.2020 | 12:42
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Olimpiu Moruțan nu s-a prezentat la reunirea lotului echipei FCSB la baza de la Berceni, după ce cluburile au primit undă verde de la autorități pentru reluare antrenamentelor.

Olimpiu Moruțan e singurul jucător care nu a făcut testul de COVID 19

Este singurul care nu a intrat în carantină și care nu a fost testat de COVID 19 și în mod sigur va rata o bună parte din perioada de pregătire de dinaintea reluării play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan este însă un absent motivat și colegii abia așteaptă să îl revadă revenind printre ei, pentru a-și aduce aportul în lupta pe care echipa lui Bogdan Vintilă o va da cu CFR Cluj și Craiova la câștigarea titlului.

A suferit o intervenție chirurgicală de deviație de sept

Motivul absenței lui Moruțan este unul de natură medicală. Mijlocașul lui FCSB a fost supus săptămâna trecută unei intervenții chirurgicale la sinusuri, având o deviație de sept care îl împiedica să respire bine.

ADVERTISEMENT

Agentul său, Florin Vulturar, a confirmat această informație pentru ProSport: „E adevărat că Olimpiu nu e cu echipa în cantonament, dar va intra și el cu echipa de săptămâna viitoare și va începe și el pregătirea normal. Va pierde doar câteva zile față de restul jucătorilor. E totul ok, se simte foarte bine, o sa revină în formă maximă după acest cantonament”.

Bogdan Vintilă are restul lotului la dispoziție

În rest, Bogdan Vintilă are sub comandă tot lotul și va lucra după indicațiile prevăzute în protocolul încheiat de oficialii fotbalului românesc cu Ministrul Sportului și cu cel al Sănătății, în grupuri mici, de maxim trei jucători.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB a avut în urmă cu ceva timp probleme cu Poliția pentru nerespectarea regulilor de distanțiere socială, întrucât a lucrat, fie și în grupuri individualizate de trei jucători, la baza de la Berceni, înainte să se primească undă verde pentru reluarea pregătirilor.

FCSB și Craiova, urmăritoarele lui CFR Cluj în lupta pentru titlu

Atmosfera este bună, jucătorii abia așteaptă reluarea meciurilor din play-off, chiar dacă acestea vor avea loc cu porțile închise și le va lipsi acea atmosferă specială a fanilor din tribune.

ADVERTISEMENT

După disputarea primelor două partide din play-off,CFR Cluj este lider, cu 30 de puncte, iar FCSB și Craiova se află la egalitate de puncte, 26, pe următoarele două poziții.

ADVERTISEMENT