Life

Olivia Steer face declarații halucinante, Andi Moisescu aduce bani în casă. Profit uriaș pentru vedeta Pro TV, în 2020

Andi Moisescu este, pe lângă una dintre cele mai iubite prezențe masculine de pe micile ecrane, și un abil om de afaceri, vedeta Pro TV reușind să obțină, în 2020, un profit uriaș prin firmele pe care le are.
21.09.2021 | 12:01
Olivia Steer face declaratii halucinante Andi Moisescu aduce bani in casa Profit urias pentru vedeta Pro TV in 2020
Andi Moisescu cu banii, Olivia Steer cu derapajele Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia formată dintre Olivia Steer și Andi Moisescu pare să fie una în care zicala ”opusurile se atrag” să se potrivească perfect, cel puțin atunci când vine vorba de discursuri publice.

Olivia Steer pare să fie ocupată cu lupta ei împotriva științelor medicale, vaccinării, tratamentelor convenționale, promovând, uneori chiar agresiv, tratamente naturiste fără nicio susținere științifică, în timp ce Andi Moisescu face, adeseori, trimiteri către descoperiri de ultimă oră și pare să aibă încredere în opinia specialiștilor din diverse domenii. Ba chiar, de-a lungul prestațiilor sale ca jurat la Românii au talent, Andi Moisescu părea impresionat cu adevărat doar de numerele care implicau inteligența, în dauna unor alte abilități artistice.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu, afacerist de succes cu profit pe măsură

Andi Moisescu este parte a mai multor firme, succesul vedetei Pro TV în ceea ce privește afacerile fiind de necontestat, simpaticul jurat de la Românii au talent reușind să obțină, în 2020, un profit impresionant.

Astfel, conform bilanțurilor depuse de firmele lui Andi Moisescu și consultate de FANATIK, rezultatele pentru anul 2020, unul marcat de pandemia de coronavirus, sunt mult mai bune comparativ cu cele din anul anterior, profitul fiind de câteva ori mai mare.

ADVERTISEMENT

Red Spike Film S.R.L. firma lui Andi Moisescu care se ocupă, conform codului CAEN de la Registurl Comerțului, cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, înregistrări audio și activități de editare muzicală, a avut, în 2020, o cifră de afaceri de 1.026.601 lei având șase angajați.

Cea de-a doua firmă a lui Andi Moisescu, Art Communication S.R.L., cu același obiect de activitate, dar doar cu doi angajați, a bifat, în 2020, în dreptul cifrei de afaceri, suma de 297.986 lei.

ADVERTISEMENT

Firmele lui Andi Moisescu, profit colosal în 2020

Conform bilanțurilor depuse la ANAF și consultate de FANATIK, cele două firme ale lui Andi Moisescu au reușit, în 2020, să obțină un profit net de 542.491, adică puțin peste 110.000 de euro.

Mai exact, firma Red Spike a înregistrat un profit de peste 302.000 de lei, adică ceva mai puțin de o treime din cifra de afaceri, în timp ce Art Communication a reușit să aibă un profit net de peste 240.000 de lei la o cifră de afaceri de 297.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Interesant este că ambele firme în care e parte Andi Moiescu au reușit, în 2020, să obțină profituri colosalecomparativ cu cifrele din anul anterior, 2019 fiind, pare-se, dificil din punct de vedere al afacerilor, Red Spike având pierderi de peste 100.000 de lei, iar Art Communication bifând un profit de doar 12.000 de lei.

Olivia Steer, derapaje la adresa științei

În timp ce Andi Moisescu reușește să impresioneze în afaceri și să aducă în casă peste 110.000 de euro, Olivia Steer pare ”ocupată” cu declarații controversate, cunoscuta antivaccinistă și promotoare a unor tratamente naturiste fără vreo eficiență dovedită științific ”bifând ”derapaje la adresa tratamentelor convenționale.

“A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer, recent, pe conturile sale de socializare, provocând, încă o dată, controverse cât se poate de aprinse pe această temă, cu atât mai mult cu cât, în România, incidența cancerelor de sân și de col uterin este printre cele mai mari din Europa.

De altfel, nici vaccinarea nu a fost pe placul Oliviei Steer – deși copiii ei și ai lui Andi Moisescu au fost vaccinați, conform legii – acuzând companiile care au produs serurile anti-gripale că, de fapt, ar provoca apariția coronavirusului.

„Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, până la toamnă. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, spunea Olivia Steer pe contul personal de Facebook, acum exact un an.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Marele truc pentru a economisi curent. Răcirea apartamentului fără mari costuri
Marele truc pentru a economisi curent. Răcirea apartamentului fără mari costuri
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux