Fotbal intern

Oltenii își iau avânt spre victorie în meciul cu Sepsi! Ce au făcut jucătorii Universității Craiova în ultima zi de cantonament. Foto

20.08.2020 | 15:00
Oltenii isi iau avant spre victorie in meciul cu Sepsi Ce au facut jucatorii Universitatii Craiova in ultima zi de cantonament Foto
ADVERTISEMENT

Oficialii Universității Craiova au ales din nou Austria ca stagiu de pregătire pentru jucători. Oltenii au avut parte de condiții de cinci stele în zilele petrecute în cantonament.

Universitatea Craiova debutează la Sfântu Gheorghe în noul sezon al Ligii 1, sâmbătă, de la ora 18:00. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Știința va merge direct din Austria către jocul din prima etapă a campionatului.

ADVERTISEMENT

Între ședințele de pregătire, „juveții” își găsesc timp să se și distreze. Astfel, în ultima zi a cantonamentului, oltenii au primit liber și „și-au luat avânt”către victorie în primul meci oficial.

Jucătorii lui Bergodi, avânt spre victorie în jocul cu Sepsi. Oltenii s-au relaxat în ultima zi din Austria

Singura echipă care și-a permis să plece în străinătate pentru un stagiu de pregătire centralizat, vicecampioana Universitatea Craiova a avut parte de antrenamente „dure” sub comanda antrenorilor secunzi Luigi Ciarlantini și Dragoș Bon până la sosirea lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Oltenii au tras tare pentru a fi gata de primele meciuri oficiale din acest sezon. Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, Știința începe o nouă bătălie pentru titlul atât de mult așteptat. De altfel, Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, nu a ezitat să facă și câteva mutări înainte de acest start de sezon. Paul Papp, Marius Constantin și Alexandru Tudorie au fost întăririle sosite fix înainte de startul cantonamentului din Austria.

  • 1 victorie și 1 înfrângere a înregistrat Craiova în cantonament
  • 0-0 s-a terminat ultimul joc oficial al celor de la Lokomotiv Tbilisi înainte de jocul cu Știința
ADVERTISEMENT

„Băieţii trebuie să îşi dea restartSă nu se mai gândească la campionatul trecut şi la ceea ce s-a întâmplat în ultima etapă. Anul a fost unul bun, cu excepţia ultimului joc. Am vrea să repetăm parcursul bun din sezonul trecut, iar la final să ne luptăm pentru câştigarea campionatului. Nu ar trebui să fim atât de supăraţi cu locul doiPână la urmă, este cea mai bună performanţă a noastră, iar performanţele sunt făcute ca să fie depăşite.

Prin mişcările pe care le-am făcut până acum, cu transferurile celor trei jucători, consider că putem obţine performanţe remarcabile. Trebuie să ne punem în obiectiv câştigarea tuturor trofeelor din RomâniaDe aceea ne antrenăm şi muncim zi de zi, ca să performăm”, a declarat președintele Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă toate gândurile „alb-albaștrilor” se duc către jocurile cu Sepsi și Lokomotiv Tbilisi, aceștia au avut parte și de momente de relaxare. În ultima zi a stagiului de pregătire, într-un „team-building”, oltenii s-au dat pe un trenuleț și din pozele postate pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova reiese faptul că s-au simțit foarte bine.

⛰ Work & fun. ?#JurnalDeCantonament#Austria2020#LeiiSubPregatire

Posted by Universitatea Craiova on Thursday, August 20, 2020

Nu au mai trecut prin peripețiile de anul trecut! O vacă s-a pus în calea „fericirii” unui jucător al Științei

Datul pe trenuleț devine o obișnuință pentru jucătorii Universității Craiova în cantonamentul din Austria. Anul trecut, craiovenii au fost puși în dificultate de o văcuță, una frumoasă ce-i drept. Raul Hreniuc, un tânăr jucător luat de către Corneliu Papură în stagiul de pregătire, a fost aproape să aibă parte de un impact. Din fericire, fundașul a frânat la timp și totul s-a terminat cu bine.

hreniuc vaca
Oltenii își iau avânt spre victoria în meciul cu Sepsi! Ce au făcut jucătorii Universității Craiova în ultima zi de cantonament

„Campionatul este programat să înceapă la sfârşitul săptămânii. Dacă dai de fiecare dată la vreo doi jucători câte 14 zile de carantină, campionatul nu se termină nici în doi-trei ani. Există premisa unor jocuri murdare, unor interpretări”, a declarat și Marcel Popescu, managerul general al Universității, înainte de primul joc oficial al sezonului.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – U Craiova: 1,61 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT