Sport

Omul care a scos-o pe FCSB din lupta la titlu cu un eurogol joacă pe gratis la Craiova! Ce s-a întâmplat la revenirea lui Bic în Bănie. Exclusiv

Mijlocașul central al Universitășii Craiova, Ovidiu Bic, care a reușit un golazo în poarta FCSB-ului, joacă fără niciun ban la Universitatea Craiova. Cum s-a ajuns la situația inedită.
03.04.2022 | 21:29
Omul care a scoso pe FCSB din lupta la titlu cu un eurogol joaca pe gratis la Craiova Ce sa intamplat la revenirea lui Bic in Banie Exclusiv
Ovidiu Bic a reușit primul gol pentru Universitatea Craiova în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit să se apropie la patru puncte de locul doi, ocupat de FCSB, după victoria cu 2-0 de pe Național Arena, asigurată de super reușita mijlocașului Ovidiu Bic.

Ovidiu Bic, eroul Craiovei în meciul cu FCSB, joacă gratis la Universitatea

FANATIK a aflat în exclusivitate situația contractuală a mijlocașului împrumutat de israelienii de la Hapoel Ironi Kiryat Shmona la Universitatea Craiova până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Autorul super golului nu încasează niciun leu de la Universitatea Craiova! Ovidiu Bic a fost cumpărat de la Gaz Metan Mediaș în 2018 pentru 200.000 de euro, iar în vara lui 2021 a fost împrumutat în Israel de către cei de la Kiryat Shmona cu 100.000 de euro.

Shmona avea opțiune de cumpărare, însă mijlocașul central nu a confirmat așteptările și s-a întors la Craiova sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1. În sezonul trecut, echipa lui Bic a terminat pe locul șase în campionatul Israelului.

ADVERTISEMENT

Hapoel Ironi Kiryat Shmona îi plătește în continuare salariul lui Ovidiu Bic!

Din informațiile FANATIK, israelienii au acceptat să îi achite în continuare salariul jucătorului, pentru ca Bic să accepte să plece.

Ovidiu Bic s-a întors în Bănie doar pentru a juca, deoarece jucase deja pentru două cluburi și nu mai putea evolua pentru o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Evaluat la 300.000 de euro conform Transfermarkt, mijlocașul defensiv chiar a jucat 17 meciuri în tricoul lui Hapoel Ironi Kiryat Shmona și a reușit o singură pasă de gol. Aici a fost coleg cu fundașul central Stephane Acka, fostul jucător al Craiovei.

Ovidiu Bic a revenit la Universitatea Craiova în această iarnă

Bic a revenit la Universitatea Craiova în această pauză competițională și a jucat șase meciuri, iar din vară are șanse mari să continue la echipa lui Laurențiu Reghecampf, nemaifiind dorit în Israel. Mijlocașul lui U Craiova a ajuns în Israel la recomandarea lui Ovidiu Hoban, care a jucat pentru Hapoel Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, jucătorul de 28 de ani a evoluat în 25 de meciuri și a marcat de două ori. Ovidiu Bic a mai jucat în România la Chindia Târgoviște, Gaz Metan Mediaș, Olimpia Satu Mare, Bihor Oradea și Liberty Salonta.

Laurențiu Reghecampf l-a scos pe Ovidiu Bic la pauza meciului cu albanezii de la Laci

Laurențiu Reghecampf a fost cel care i-a semnat sentința lui Ovidiu Bic. Jucătorul a fost unul dintre cei mai slabi în meciul din cupele europene cu Laci și a fost înlocuit la pauză de antrenor.

Imediat după, jucătorul a părăsit Universitatea Craiova și a fost cedat în Israel. Bic a mai fost împrumutat de Craiova și la Chindia Târgoviște timp de două sezoane.

  • 200.000 de euro a plătit Universitatea Craiova pentru transferul lui Ovidiu Bic de la Gaz Metan Mediaș
  • 100.000 de euro au plătit israelienii de la Ironi Kiryat Shmona pentru împrumutul mijlocașului central

  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 2,52 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT