Sport

Horațiu Feșnic, două decizii împotriva FCSB în prima repriză cu Universitatea Craiova. Proteste vehemente după una dintre ele. Video

Centralul partidei FCSB - Universitatea Craiova, Horațiu Feșnic, a luat două decizii importante, prima când Malcom Edjouma a comis henț înainte să trimită mingea în poarta oltenilor, iar apoi a dat penalty pentru olteni.
03.04.2022 | 19:41
Horatiu Fesnic doua decizii impotriva FCSB in prima repriza cu Universitatea Craiova Proteste vehemente dupa una dintre ele Video
Momentul în care Malcom Edjouma se pregătește să lovească mingea cu mâna
ADVERTISEMENT
03-04-2022
17:25

Păreri împărțite după penalty-ul acordat de Horațiu Feșnic pentru Universitatea Craiova

Moderatorul Digi Sport Special, Radu Naum, a abordat fazele litigoase din prima repriză a meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova: „E fault acolo? Nu sunt cristal imaginile”.

Cristian Geambașu a dat verdictul tranșant: „Mie nu mi se pare fault!”, în timp ce Ilie Dumitrescu a apreciat cum Andrei Ivan a reușit să scoată maximum la această fază: „Foarte bine a evitat Ivan prima oară contactul și te obligă la un atac de deposadare mai imprudent. Nu pot să îmi dau seama, aici e nevoie de un specialist”, au comentat pe scurt analiștii Digi Sport.

03-04-2022
16:50

Horațiu Feșnic, penalty controversat acordat pentru Universitatea Craiova

Andrei Ivan a reușit să scoată o lovitură de la 11 metri, după un duel la limită cu Iulian Cristea, la care Horațiu Feșnic a decis să dicteze penalty, spre disperarea jucătorilor FCSB-ului. VIDEO AICI.

Tot golgheterul Universității Craiova a fost cel care a transformat de la punctul cu var și a ajuns la 12 goluri și opt pase decisive în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Contestat de Universitatea Craiova la meciul pierdut în fața FCSB-ului cu 3-2 pe teren propriu în sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1, Horațiu Feșnic a ieșit în evidență încă din startul derby-ului de pe Arena Națională.

Horațiu Feșnic i-a anului golul lui Malcom Edjouma pentru henț

FANATIK a surprins momentul când Malcom Edjouma a sărit la cap cu brațul ridicat către traiectoria mingii. Deși jucătorii FCSB-ului sărbătoreau deja reușita, Horațiu Feșnic a anulat golul în urma protestelor vehemente ale oltenilor, după ce s-a consultat cu asistentul.

ADVERTISEMENT
Momentul în care Malcom Edjouma se pregătește să lovească mingea cu mâna
Momentul în care Malcom Edjouma se pregătește să lovească mingea cu mâna.

Feșnic a acordat un penalty împotriva FCSB-ului la ultimul meci cu Universitatea Craiova pe care l-a arbitrat, spre nemulțumirea jucătorilor lui Toni Petrea, care sărbătoreau deja golul.

Golul anulat al lui Malcom Edjouma
Golul lui Edjouma a fost anulat. Jucătorul FCSB a comis henț!

Jucătorii Universității Craiova au protestat vehement, iar momentul a fost surprins de asemenea de foto-reporterul FANATIK, iar imediat după, Feșnic a luat decizia să anuleze golul.

ADVERTISEMENT
Jucătorii Universității Craiova au contestat aprig golul lui Malcom Edjouma
Jucătorii Universității Craiova au contestat aprig golul lui Malcom Edjouma.

Horațiu Feșnic, arbitrul preferat al lui Gigi Becali: „am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic”

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a poreclit „Sfeșnic” pe arbitrul ardelean în urmă cu câțiva ani: „Cel mai bun arbitru este, după părerea mea, ăla, Sfeșnic (n.r.  Horațiu Feșnic). Clar, simplu, liniștit, unde e fault, pac, fault, fluieră, nu are nicio emoție, nicio teamă, îmi place statura lui Sfeșnic.

Are și nume biblic. Când am auzit de el, am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic, pe cuvânt”, declara Gigi Becali în 2017, an în care Feșnic a fost inclus pe lista FIFA.

ADVERTISEMENT

Preferatul lui Gigi Becali a fost însă pus la zid de Laurențiu Reghecampf după derby-ul cu FCSB: „Horațiu Feșnic să își analizeze arbitrajul din acest meci. Bancu putea să continue acea fază, dar este lovit de Crețu.

Nu știu dacă este intenție sau nu, dar îl lovește. Apoi îi dă galben lui Houri și simulare la o fază la care a fost fault. Iar apoi luăm gol pe acel final”, a spus Reghecampf la finalul partidei pierdute cu 3-2.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu testează sistemul VAR la derby-ul de pe Național Arena

FANATIK l-a surprins pe Radu Petrescu în „camera” VAR înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Deși nu vom avea parte de arbitraj VAR la această partidă, arbitrul FIFA va testa sistemul la derby.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Voluntari: 1,70 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT