Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul care le-a ajutat pe Dinamo și Rapid să promoveze: “Mă bucur să văd acest derby în SuperLiga”

Partida dintre Rapid și Dinamo atrage toate privirile în etapa cu numărul 8 a Ligii I. Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo a pus umărul la progresul ambelor echipe și este nerăbdător pentru derby-ul din Giulești.
01.09.2023 | 15:30
Omul care lea ajutat pe Dinamo si Rapid sa promoveze Ma bucur sa vad acest derby in SuperLiga
Andrei Nicolescu a oferit prima reacție după ce Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Cupei României Betano. Foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Rapid și Dinamo sunt două echipe în creștere de la revenirea în Liga I. Ambele formații bucureștene au fost nevoite să o ia de la capăt în ligile inferioare, iar derby-ul de pe Giulești este primul de la promovarea celor două echipe în primul eșalon. Interesul pentru meci este unul enorm. Partida se va juca “cu casa închisă”.

Rapid – Dinamo, primul derby de la promovare

“Sunt administrator special pentru că în februarie am spus că îmi asum rolul de președinte și toată lumea a sărit pe mine că nu există în insolvență așa ceva și că e o titulatură.Noi ne ducem la Rapid să câștigăm. Avem și noi armele noastre, încercăm să le folosim la cel mai eficient mod, iar la final o să vedem.

ADVERTISEMENT

E părerea fiecăruia, noi respectăm orice opinie, dar eu știu pentru ce ne pregătim noi și care sunt armele noastre pentru acest meci. Avem niște jucători care sunt accidentați, a anunțat Ovidiu Burcă. Dacă va debuta brazilianul Lucas, este strict decizia lui Ovidiu Burcă. El știe mai bine.

Cine este cel mai în formă și mai bine pregătit pentru meci va juca. Pentru mine e o bucurie că se întâmplă un astfel de derby în Liga I care stârnește atâtea emoții. Mă bucur că am contribuit în trecut ca Rapidul să ajungă unde este astăzi”, a declarat Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo.

ADVERTISEMENT

Rapid este favorită înaintea derby-ului cu Dinamo. Giuleștenii au învins-o cu 5-3 pe FC U Craiova și sunt pregătiți să facă spectacol în fața propriilor suporteri. În cealaltă tabără, Dinamo vine după o remiză pe teren propriu, scor 1-1, contra celor de la Petrolul Ploiești.

Rapid este favorită în derby

“În prezent, mai puțin, la Dinamo, ca Dinamo să fie unde este acum, iar un astfel de eveniment este o bucurie pentru toți suporterii din România. E un derby în care Rapid pornește favorită datorită investițiilor. E favorită și pentru că e mai bine organizată ca și club, în acest moment, față de Dinamo.

ADVERTISEMENT

Noi ne pregătim cu tot ce putem noi ca să fim la nivelul acestui derby și ne gândim că putem să exploatăm acele lipsuri pe care le-am văzut în etapele precedente în jocul Rapidului. Nu am nici sentimente, nici resentimente față de Rapid. A fost o perioadă în care am avut, mi-au trecut.

E un capitol închis, am o experiență importantă acolo, am crescut profesional, am făcut și greșeli. Mergem înainte. Nu pot eu să-l comentez pe domnul Dragomir, dânsul mereu a făcut pe oracolul, uneori previziunile dânsului s-au adeverit, dar de cele mai multe ori nu s-au adeverit. Cred că și asta e una dintre acele previziuni care nu are nicio treabă cu realitatea. E doar un cancan și un subiect de presă.

ADVERTISEMENT

Și noi am tratat serios acest meci intern. Avem motivația necesară pentru a câștiga diseară în Giulești. E posibil să mai facem transferuri, la rubrica veniri. Dacă vom face niște trasnferuri importante, atunci ne gândim să echilibrăm și să și dăm din jucători. A plecat Crețu, noi îi mulțumim pentru ce a făcut pentru club. El nu s-a adaptat”, a punctat Andrei Nicolescu.

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30. Premiera are loc în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, de la 10:30.

Nicolescu despre Rapid - Dinamo

 

ADVERTISEMENT