Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Imagini incredibile la casele de bilete înainte de Rapid – Dinamo. Foto exclusiv

Casele de bilete au fost luate cu asalt înainte de derby-ul dintre Rapid și Dinamo. Cele două formații din București au o rivalitate istorică, iar partida de vineri este prima de la revenirea celor două echipe în Liga I.
28.08.2023 | 13:49
Imagini incredibile la casele de bilete inainte de Rapid  Dinamo Foto exclusiv
NEBUNIE pe Giulesti COZI LA BILETE Rapid - Dinamo. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Nebunie la casele de bilete din Giulești. Suporterii au făcut cozi imense în speranța că vor reuși să prindă un loc pe noua arenă în derby-ul cu Dinamo. Suporterii rapidiști au înfruntat curajos soarele și căldura pentru a putea fi aproape de favoriții lor în derby-ul de vineri seară.

Rapid – Dinamo se joacă cu casa închisă

“Lumea este pur și simplu înnebunită. Haideți să le vedem. Iată pozele. Tavi Pescaru ni le-a trimis, îi mulțumim pentru că ne-a ajutat cu pozele. Nebunie, cozi de bilete cum nu ați mai văzut. Lumea e înnebunită, o emulație fantastică. Uitați-vă ce e acolo, îmi crește inima, acesta e fotbalul pe care vreau să-l comentăm. Asta e frumusetea, sa vezi cozile astea, nebunia, pentru asta suntem aici”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Rapid este în revenire de formă. Giuleștenii au câștigat spectaculos ultimele două confruntări din Liga I. În penultima etapă, trupa lui Bergodi a învins-o chiar pe Farul pe teren propriu cu 3-1. A fost meciul de împăcare cu suporterii după o serie de rezultate proaste în acest start de sezon.

Pentru Rapid, a urmat deplasarea de la FCU Craiova. Partida a fost un adevărat spectacol cu nu mai puțin de 8 goluri înscrise. Rapid a plecat acasă cu cele 3 puncte după 3-5, la finalul unui meci în care Rrahmani a reușit o dublă chiar la debutul său în echipa lui Bergodi. Golurile sale au adus cele 3 puncte pentru giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Primul derby de la promovare

“Echipa vine după două rezultate bune, e un derby de tradiție. Sunt câteva mii de abonamente care au fost vândute pentru meciurile de acasă, iar arena este destul de mică pentru un astfel de meci, se vând și online”, a declarat Robert Niță în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță, prezent în studio, a privit cu bucurie imaginile prezentate de către FANATIK.RO. Oficialul FRF a rememorat vremurile în care derby-urile din Liga I umpleau stadioanele până șa refuz: “Rapid – Dinamo. Cum sună? Îți mai aduci aminte când veneau 80.000 pe Lia Manoliu, stăteau și pe pistă să vadă un derby”.

ADVERTISEMENT

Dinamo vine în Giulești cu gândul la victorie. Deși abia revenită în Liga I, trupa lui Burcă ocupă locul 9 în campionat și este neînvinsă de 4 partide. Dinamo are 8 puncte în 7 meciuri, în ciuda unui start slab de sezon în care a înregistrat înfrângeri pe linie. Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi au fost echipele care au reușit să bată Dinamo în acest sezon.

Universitatea Cluj, Botoșani, Voluntari și Petrolul au marcat revenirea în formă a elevilor lui Burcă. Cu 2 egaluri și 2 victorii, Dinamo are moralul ridicat înainte de confruntarea din Giulești. Cele două formații se întâlnesc pentru prima dată de la revenirea în Liga I.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Emisiunea este în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Coada la bilete inainte de Rapid - Dinamo

 

ADVERTISEMENT