Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Omul din umbră” care a dus-o pe Corvinul în finala Cupei: „Pătrățelele alea nu sunt Photoshop!”

Corvinul Hunedoara, echipa din liga a doua, s-a calificat în finala Cupei României Betano după victoria în fața celor de la Voluntari, scor 3-1.
19.04.2024 | 13:51
Omul din umbra care a duso pe Corvinul in finala Cupei Patratelele alea nu sunt Photoshop
„Omul din umbră” care a dus-o pe Corvinul în finala Cupei: „Pătrățelele alea nu sunt Photoshop!”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Corvinul Hunedoara este surpriza Cupei României Betano în 2023 – 2024. Formația din liga secundă a ajuns în finala competiției după victoria în fața celor de la FC Voluntari, scor 3-1.

„Omul din umbră” care a dus-o pe Corvinul în finala Cupei: „Vom ridica nivelul spectacolului la nivel de Liga 1”

Dan Coleșniuc, președintele celor de la Corvinul Hunedoara, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre performanța propriei echipe și e de părere că formația din liga a doua poate să meargă până la capăt și să câștige finala Cupei.

ADVERTISEMENT

„Noi am avut un buget mai mic față de cei de la Oțelul, dar se pare că de multe ori nu joacă banii. Noi avem un buget mai mic, dar am reușit să facem un colectiv sudat, închegat și băieții cred că anul ăsta este anul lor.

Data trecută am fost mai rezervat la intervenții, dar acum pot să zic că, din ce am văzut, mai ales că timp de 85 de minute au jucat aceiași jucători, care cu 3 zile înainte au jucat la Csikszereda.

ADVERTISEMENT

Stăm bine pe picioare, avem condiție fizică, avem un preparator care știe să-și facă treaba, avem un antrenor care știe să-i așeze în teren și îi mai avem și pe băieți, care sunt ascultători și foarte determinați. O să fie un meci spectaculos și eu cred că vom ridica nivelul spectacolului la nivel de Liga 1”, a declarat Dan Coleșniuc la FANATIK SUPERLIGA.

Dan Coleșniuc: „Pătrețelele alea nu sunt Photoshop!”

Președintele celor de la Corvinul Hunedoara a vorbit și despre pregătirea exemplară a propriilor jucători. Dan Coleșniuc a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că un principal factor pentru forma fizică de invidiat a jucătorilor din Hunedoara, este faptul că s-au pregătit în Antalya în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Ojica Călin este preparatorul nostru fizic, iar pregătirea am făcut-o în Antalya. Bineînțeles că au fost discuții că dacă suntem în divizia secundă nu putem să mergem prea mult în Antalya, dar prețurile au fost mai mici acolo ca în România. Am avut condiții care ne-au ajutat să facem performanță.

Toți de acolo știți ce înseamnă Antalya, nu se compara ca și condiții cu ce avem în România. Nu avem o sală de forță la stadion, nu avem chiar condiții bune pentru că stadionul trebuie renovat. Le-am pus la dispoziție tot ce ne-au cerut, au tot felul de aparate și lucrează în fiecare zi. Nu e Photoshop, în niciun caz, vă garantez.

ADVERTISEMENT

Dar se lucrează bine de tot, să stai 85 de minute în teren și să nu faci o schimbare spune multe. Da, am avut în vestiar încercuită data de 15 mai, chiar ne-am gândit, dar cu modestie meci de meci am vorbit doar de faza următoare și niciodată de finală”, a mai declarat președintele Corvinului la FANATIK SUPERLIGA.

„Omul din umbră” care a dus-o pe Corvinul în finala Cupei

ADVERTISEMENT