Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oradea „fierbe” înaintea meciului cu Dinamo din Cupă. Ciclon cu 2 ore înainte de start! Video

Oradea este gata pentru un nou meci de gală în Cupa României, cu Dinamo. Ploaie torențială cu 2 ore înainte de fluierul de start.
03.11.2023 | 18:07
Oradea fierbe inaintea meciului cu Dinamo din Cupa Ciclon cu 2 ore inainte de start Video
Oradea „fierbe” înaintea meciului cu Dinamo din Cupă: „Sold out!”. A plouat torențial cu două ore înainte de start. Sursa: Meteo Tulca-Bihor.
ADVERTISEMENT
03-11-2023
16:14

Ploaie torențială la Oradea cu 2 ore înainte de FC Bihor - Dinamo

FC Bihor este pregătită de un nou meci de gală în Cupa României. După duelul cu FCSB, la Oradea a sosit Dinamo, iar orădenii au vândut toate biletele. Doar că vremea le dă mari bătăi de cap celor două formații, cel puțin înainte de start. 

Plouă torențial la Oradea, cu aproximativ două ore înaintea fluierului de start. De asemenea, vântul suflă cu putere, iar cele două formații ar putea întâmpina probleme dacă vremea rea persistă. 

Meciul se dispută vineri, 3 noiembrie, ora 20:30 pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, în etapa a 2-a a Grupei C din Cupa României. Partida va fi arbitrată de către Alina Ionela Peșu. 

Conform Stației Meteo Tulca-Bihor, județul din vestul României s-a confruntat cu un ciclon. Stația meteo a înregistrat rafale de vânt de până la 67,8 km/h. 

Ploaie torențială la Oradea, cu 2 ore înainte de FC Bihor - Dinamo

FC Bihor şi Dinamo încheie a doua etapă din faza grupelor în Cupa României. Confruntarea va avea loc vineri, de la ora 20:30, iar stadionul din Oradea este sold-out pentru această confruntare.

Oradea „fierbe” înaintea meciului cu Dinamo din Cupă: „Sold out!”

George Tătar, preşedintele celor de la FC Bihor, a declarat pentru FANATIKîn tribune vor fi 11.000 de spectatori şi jucătorii echipei vor fi motivaţi şi cu o primă specială pentru acest meci cu Dinamo:

ADVERTISEMENT

“Sperăm să fie o atmosferă frumoasă. Va fi din nou stadionul plin. Jucăm cu casa închisă, sold out. Nu este o vreme foarte bună, dar la ora meciului nu va mai ploua.

Undeva la 11.000 de bilete am vândut. Dinamo a primit 600 de bilete. Vin de la Bucureşti cam 100 de persoane şi ceilalţi în oraşele apropiate de Oradea. Noi suntem în Liga a III-a, dar ne dorim să câştigăm. 

ADVERTISEMENT

“Suntem un club public, dar ca şi fonduri avem undeva jumate-jumate”

Băieţii sunt încrezători. Speră să fie un spectacol. O să aibă băieţii o primă specială. O să avem o discuţie cu staff-ul şi o să stabilim. Suntem un club public, dar ca şi fonduri avem undeva jumate-jumate.

Jumate sunt de la stat, jumate de la privat. Anul acesta nu am luat toată suma de la stat, au fost mai multe sponsorizări şi nu a mai fost nevoie să luăm toată suma de la stat, de la Primărie şi Consiliul Judeţean.

ADVERTISEMENT

Este greu să ne gândim la calificare. Obiectivul nostru principal este promovarea în Liga II. Jucăm cu Dinamo, apoi cu Zalăul, vor fi meciuri grele”, a spus Tătar.

“Nu ştiu dacă este o premieră, dar va fi un meci de Liga a III-a în nocturnă”

Preşedintele lui FC Bihor a dezvăluit că nocturna va mai rămâne la Oradea atâta timp cât UTA îşi va mai desfăşura meciurile din SuperLiga acolo, iar de acest lucru va beneficia şi echipa din Oradea pentru meciurile de campionat:

ADVERTISEMENT

Noi avem contract cu cei de la nocturnă până după meciul acesta. Dar la Oradea joacă şi UTA Arad, am înţeles că au intrat ei în discuţie cu cei care au nocturna şi va rămâne aici atâta timp cât va rămâne şi UTA.

Meciul nostru din campionat a fost reprogramat pentru marţi, la ora 14:00. Era o oră la care nu putea să vină lumea, că era în timpul săptămânii şi l-am reprogramat marţi seara de la ora 18:00. 

Nu ştiu dacă este o premieră, dar va fi un meci de Liga a III-a în nocturnă. La Oradea totul este în premieră”, a declarat George Tătar la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Nu uitaţi, duminică, 5 noiembrie, va fi o ediţie specială de FANATIK SUPERLIGA după derby-ul Craiovelor şi înainte de FCSB – Rapid.

Oradea "fierbe" înainte de FC Bihor - Dinamo

ADVERTISEMENT