Sport

Interes major pentru meciul FC Bihor – Dinamo! Biletele online se vând în timp record

Interes major din partea suporterilor pentru meciul FC Bihor - Dinamo, din Cupa României Betano. Biletele online se vând în timp record.
25.10.2023 | 16:55
Interes major pentru meciul FC Bihor  Dinamo Biletele online se vand in timp record
Interes major pentru meciul FC Bihor - Dinamo, în grupele Cupei României. Foto: Facebook - @FC Bihor.
ADVERTISEMENT

Dinamo o va înfrunta pe FC Bihor pe Stadionul „Iuliu Bodola”, vineri, 3 noiembrie, ora 20:30, în etapa a 2-a din grupele Cupei României Betano. La fel ca la meciul cu FCSB din prima etapă, scor 0-2, interesul din partea orădenilor este unul uriaș.

Interes major pentru meciul FC Bihor – Dinamo! Biletele online s-au vândut în timp record

În cursul zilei de miercuri, 25 octombrie, FC Bihor a pus în vânzare biletele la meciul cu Dinamo. Tichetele online sunt date spre vânzare în două tranșe de la ora 14:00 și de la ora 18:00. La meciul cu FCSB, biletele online s-au epuizat încă din primul minut de la punerea lor în vânzare.

ADVERTISEMENT

Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar copiii nu vor avea acces gratuit la acest joc, se arată pe site-ul oficial al clubului. Tot miercuri, de la ora 14:00, FC Bihor a pus în vânzare biletele la casele de lângă Stadionul „Iuliu Bodola”.

„Totuşi, având în vedere că se estimează ca, la fel cum s-a întâmplat la jocul cu FCSB, şi la acest meci, biletele, în special cele online, să se epuizeze foarte repede şi cum miercuri este o zi lucrătoare, iar nu toată lumea are posibilitate să acceseze internetul la acea oră, o parte din biletele online vor fi puse în vânzare de la ora 18.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei care vor să îşi achiziţioneze biletele de la stadion, sunt aşteptaţi miercuri de la ora 14, la casa de bilete de la Poarta 3 a Stadionului „Iuliu Bodola”. Cine va dori să îşi achiziţioneze online biletele pentru acest meci, o va putea face de la ora 14, iar dacă nu are această posibilitate, atunci seara, de la ora 18”, a anunțat FC Bihor.

Cozi la casele de bilete înainte de FC Bihor – Dinamo

Suporterii orădeni au luat cu asalt casele de bilete de lângă Stadionul „Iuliu Bodola” pentru achiziționarea unui bilet la meciul cu Dinamo. Fiecare persoană nu are voie să cumpere mai mult de 4 bilete.

ADVERTISEMENT

Biletele online puse în vânzare la ora 14:00 s-au epuizat în mai puțin de 5 minute. Cealaltă tranșă a biletelor online vor fi puse spre vânzare la ora 18:00 și vor putea fi achiziționate de pe site-ul eventbook.ro.

FC Bihor este lider după 9 etape în Liga a 3-a, Seria a 8-a. Orădenii au obținut șapte victorii și două rezultate de egalitate în turul de campionat și au un avans de 6 puncte față de Poli Timișoara și Peciu Nou, următoarele două clasate. Mai mult decât atât, orădenii au reușit să strângă 300.000 de euro din sponsorizări în doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

„A fost un tur de campionat bun pentru echipa noastră şi încărcat, pentru că au fost şi meciurile din Cupa României. În campionat suntem pe locul 1, cu şase puncte în plus faţă de echipa de pe locul 2.

„Am ajuns undeva în jurul sumei de 300.000 de euro”

Din punct de vedere administrativ, noi am încercat să asigurăm suportul necesar ca echipa să facă performanţă. Aici aş vrea să le mulţumesc din suflet partenerilor noştri, sponsorilor, care au venit alături de noi într-un număr foarte mare.

Am ajuns undeva, la tot ce înseamnă cazări, mese, transport şi bani, undeva în jurul sumei de 300 de mii de euro şi vreau să le mulţumesc. Oradea, clar, are potenţial, iar oamenii îşi doresc ca oraşul să aibă o echipă de fotbal la un nivel superior şi vin în număr cât mai mare alături de noi.

La fel, şi suporterii vin într-un număr cât mai mare, de la meci la meci sunt tot mai mulţi suporteri şi la partidele din campionat. Sunt mai mulţi decât au fost în ultimii ani, care îşi doresc ca echipa să facă performanţă”, a declarat preşedintele George Tătar.

ADVERTISEMENT