News

Orașul din România care e mai tare ca oricare alt oraș din Europa. A fost inclus în topul celor populare destinații de TripAdvisor

Orașul din România mai tare decât orice alt oraș din Europa. A fost inclus în topul celor mai populare destinații din lume, realizat de TripAdvisor.
11.02.2024 | 13:00
Orasul din Romania care e mai tare ca oricare alt oras din Europa A fost inclus in topul celor populare destinatii de TripAdvisor
Un oraș din România a fost inclus în topul celor mai populare destinații de TripAdvisor. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Orașul din România care este mai tare decât orice alt oraș din Europa și care a fost inclus în topul celor mai populare destinații, realizat de TripAdvisor. Turiștii români, dar și străini vin aici în număr mare, în orice anotimp.

Orașul din România mai tare ca oricare alt oraș din Europa, inclus în topul TripAdvisor. Se numără prin cele mai populare destinații din lume

Un oraș din România a fost inclus în topul celor mai populare destinații din lume de TripAdvisor. Este o destinație apreciată atât de români, cât și de turiștii străini, care au numai cuvinte de laudă la adresa acestui oraș.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Brașov, care ocupă locul 21 în topul  Trending Destinations World (Cele mai populare destinații din lume). Ceea ce este surprinzător e faptul că este singura locație din Europa care are un loc în acest clasament.

Destinații din întreaga lume, unde cazările, restaurantele și activitățile specifice au primit numeroase recenzii bune din partea comunității, pe o perioadă de 12 ani, sunt câștigătorii premiile “Alegerea turistului – Cele mai bune dintre cele mai bune”.

ADVERTISEMENT

Mai puțin de 1% dintre cele 8 milioane de înregistrări TripAdvisor primesc premiul Best of The Best. Acesta este cel mai înalt nivel de excelență în călătorii.

“În centrul României se află Brașovul, un amestec armonios de farmec tradițional și viața modernă a orașului. Mergeți cu un autobuz cu etaj în jurul orașului pentru a vă orienta și a clădirile din mers, apoi coborâți pentru a vă strecura pe Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din Europa.

ADVERTISEMENT

Faceți o excursie de o zi pentru a vedea biserica fortificată din Prejmer, sanctuarul ursului brun Libearty și Castelul Bran, cunoscut altfel sub numele de Castelul lui Dracul”, este descrierea Brașovului, făcută de TripAdvisor.

Printre cele mai apreciate obiective turistice din Brașov se numără Piața Sfatului, Biserica Neagră, Turnul Negru și Strada Sforii. În apropiere de Brașov există și alte obiective ce merită vizitate, cum ar fi Castelul Bran sau Amfiteatrul Transilvania.

ADVERTISEMENT

Ce alte orașe au fost incluse în topul TripAdvisor

În topul celor mai populare destinații, realizat de TripAdvisor, au fost incluse mai multe orașe din Asia, dar și câteva din America de Sud sau Africa. Iată care sunt cele 25 de orașe din acest top:

  1. Tokyo – Japonia
  2. Seoul – Coreea de Sud
  3. Halong Bay – Vietnam
  4. Palawan Island – Filipine
  5. Sa Pa – Vietnam
  6. Bogota – Columbia
  7. Pattaya – Thailanda
  8. Alajuela – Costa Rica
  9. Phnom Penh – Cambodgia
  10. Kuala Lumpur – Malaezia
  11. Jeju Island – Coreea de Sud
  12.  Viti Levu – Fiji
  13. Chennai (Madras) – India
  14. Puebla – Mexic
  15. Bandung – Indonezia
  16. Panama City – Panama
  17. Huaraz – Peru
  18. Nairobi – Kenya
  19. La Paz – Bolivia
  20. Port Ghalib – Egipt
  21. Brașov – România
  22. Manta – Ecuador
  23. Casablanca – Maroc
  24. Santiago – Columbia
  25. Taipei – Taiwan
ADVERTISEMENT
Tags: