Life

Carmen Tănase, despre Marius Manole: „Ne mai înțepăm”! Ce spune Lia Bugnar despre ei

Carmen Tănase și Marius Manole joacă în diverse piese de teatru împreună. Marea actriță a dezvăluit ce relație apropiată au cei doi.
17.06.2023 | 01:00
Carmen Tanase despre Marius Manole Ne mai intepam Ce spune Lia Bugnar despre ei
Carmen Tănase, despre prietenia cu Marius Manole si Lia Bugnar
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase și Marius Manole sunt unii dintre cei mai iubiți și apreciați actori români de teatru și film. Și-au unit forțele și talentul și joacă împreună într-un spectacol fabulous regizat de Lia Bugnar. „Ce avem noi aici?” este spectacolul de teatru care a surprins plăcut telespectatorii. Marius Manole și Carmen Tănase au o chimie ușor de observat cu ochiul liber, iar show-ul este garantat. Acum sunt buni prieteni, însă lucrurile nu au stat exact așa de la început.

Ce relație au Carmen Tănase și Marius Manole în afara scenei

În urmă cu câteva săptămâni, Marius Manole era cel care vorbea despre cum a ajuns să joace pe scena teatrului în noul spectacol alături de Carmen Tănase. Actorul dezvăluia că la începutul repetițiilor el și partenera de scenă, Carmen Tănase, erau destul de distanți.

ADVERTISEMENT

Gheața a fost spartă de o glumiță nevinovată. De atunci, relația lor este destul de strânsă, iar glumele sunt la ordinea zilei. După dezvăluirile făcute de Marius Manole, și Carmen Tănase a vorbit despre micile înţepături, în spirit de glumă, dintre ei.

„Eu și Marius ne tachinăm pentru că avem umor”

„Eu și Marius Manole ne mai înțepăm când ne vedem pentru că avem umor. Ne înțepăm și pentru că avem opinii diferite, suntem oameni diferiți și, desigur, ne mai tachinăm.

ADVERTISEMENT

Dar asta nu înseamnă absolut nimic. Eu știu să respect părerea altuia, el știe să respecte părerea altuia. Ne întâlnim pe diferite alte căi, dar ne respectăm”, a spus Carmen Tănase, exclusiv, pentru FANATIK.

Marea doamnă a teatrului românesc susține că niciodată nu s-a pus problema ca vreun coleg să facă o glumă deplasată la adresa ei. Este o fire glumeață și spontană și, din fericire, nu a avut parte de neplăceri.

ADVERTISEMENT

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să mi se facă o glumă sau să mi se spună un lucru deplasat. Dacă ar fi existat, a fost nesemnificativ pentru că nu-mi amintesc”, a mai spus actrița.

Carmen Tănase, un om de o empatie rară:  „Îi spuneam colegei Lia Bugnar că am fost hingher în altă viață”

Carmen Tănase este o mare iubitoare de animale și, deseori, a militat în spațiul public pentru dreptul necuvântătoarelor. Are 20 de pisici acasă și șapte câini, toți salvați de pe stradă. Actrița nu se oprește din a salva animale și spune că asta o face fericită.

ADVERTISEMENT

„Vorbeam cu Lia Bugnar la telefon și îi spuneam că probabil într-o altă viață am fost hingher. Apropo de empatia asta ieșită din comun care a sărit deja din normal de multă vreme. Probabil am chinuit foarte tare animale și acum trebuie să plătesc.

Așa se spune că în fiecare viață trebuie să îți înveți o lecție. Probabil că aceasta este lecția pe care a trebuit să o învăț, dar pe cuvânt de onoare că am învățat-o”, a mai spus Carmen Tănase pentru FANATIK.

Lia Bugnar a povestit cum decurg turneele cu Marius Manole și Carmen Tănase

Plecați cinci zile, din șapte în turneu cu spectacolul „Ce avem noi aici?”, Lia Bugnar, Marius Manole și Carmen Tănase s-au apropiat și mai mult. Dacă marea actriță, Carmen Tănase ne-a povestit ce relație frumoasă are cu cei doi, și Lia Bugnar și-a spus punctul de vedere.

„Eu și Marius ne-am cunoscut acum o sută de ani în teatru. Repetam împreună într-un spectacol, eram chiar soț și sotie și ne-am îndrăgostit ireparabil.

Carmen Tănase este un om fabulos, iar proiectul ”Clanul” mi-a adus multe satisfacții. Personal, niște bani pe care n-am cum să-i câștig din teatru.

Profesional, privilegiu de a ști că actori precum Carmen Tănase, George Mihăiță, George Ivașcu sau Șerban Pavlu spun vorbe scrise de mine”, spunea în urmă cu ceva timp Lia Bugnar pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT