News

Orașul din România în care autoritățile s-au făcut de râs. L-au împodobit cu decorațiuni de Paște pentru Crăciun

Într-un oraș din România autoritățile au încurcat decorațiunile de Paște cu cele de Crăciun, cetățenii fiind nedumeriți și amuzați.
18.11.2022 | 20:19
Orasul din Romania in care autoritatile sau facut de ras Lau impodobit cu decoratiuni de Paste pentru Craciun
Figurine de Paști, pentru Crăciun. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Primăria din Motru s-a pregătit deja de sărbătorile de iarnă, însă nu doar cu steluțe sau Moși Crăciun, ci și cu iepurași și ouă roșii, decorațiunile scoase de la naftalină pentru Paște.

Decorațiuni de Paște în Motru, pentru Crăciun

Potrivit Știrile PRO TV, deși cei mici sunt entuziasmați, adulții sunt cel puțin nedumeriți atunci când observă aceleași decorațiuni pe care le recunosc din primăvara trecută, când a fost sărbătorit Paștele.

ADVERTISEMENT

”Dacă ei au considerat că e bun iepurașul, probabil aduce iepurașul șoric, nu mai aduce ouă. Altceva ce putem gândi, dacă au luat iepurașul probabil l-au luat cu spatele și arăta a Moș Gerilă”, s-a amuzat un trecător.

”Iepuraș de Crăciun nu prea merge, dar asta e. Când am văzut iepurașul am zis Doamne, vine Crăciunul, nu vine Paștele”, a completat o femeie, vizibil nemulțumită de alegerea făcută de Primărie.

ADVERTISEMENT

Alți oameni sunt nemulțumiți pentru că cei mici nu vor mai înțelege nimic din simbolistica sărbătorilor din țara noastră.

”Copiii ce să mai creadă? Nu mai știu ce să creadă. Vine Paștele sau Moș Crăciun. Eu așa zic. A venit iepurașul, da trebuie să căutăm ouă prin iarbă, ouăle roșii”, a adăugat un alt cetățean din Motru.

ADVERTISEMENT

Angajații Primăriei au realizat gafa comisă după câteva zile, moment în care au ”remediat” problema și au retras decorațiunile cu iepurași. Acum localnicii sunt și mai nedumeriți, conform sursei citată.

”Păi a dispărut. Cred că a plecat în pădure. Nu era momentul pentru iepuraș de sărbătorile de iarnă. A dispărut în dimineața asta. Chiar acum două ore, de când a dispărut. L-a furat Moș Crăciun, cred că da”, s-au amuzat oamenii de pe stradă.

ADVERTISEMENT

Primarul orașului Motru a transmis, diplomat, că eroarea va fi remediată în zilele următoare și din magazia vor fi scoase figurine ”mai potrivite” pentru sezonul rece. Mai mult, edilul a explicat că au fost scoase figurine cu simbolistică pascală pentru a-i bucura pe copii.

”Sunt niște figurine pe care le punem să se bucure copiii de ele, în loc să le ținem prăfuite prin magazie. Inclusiv cu ouăle de Paști. Nu dacă sunt neapărat ouă, sunt figurine”, a transmis primarul din Motru, Cosmin Morega.

ADVERTISEMENT
Tags: