News

Orașul din România în care autoritățile s-au făcut de râs. L-au împodobit pentru Crăciun cu decorațiuni din… Africa: o girafă, un elefant și un tigru

Orașul din România în care autoritățile s-au făcut de râs. Au sperat să aducă magia Crăciunului împodobindu-l cu altfel de figurine.
29.11.2023 | 22:52
Orasul din Romania in care autoritatile sau facut de ras Lau impodobit pentru Craciun cu decoratiuni din Africa o girafa un elefant si un tigru
Orașul din România în care autoritățile s-au făcut de râs. Colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Orașul din România în care autoritățile s-au făcut de râs, după ce au decis să folosească decorațiuni din … Africa, pentru a aduce „magia Crăciunului” în inimile localnicilor. Deși pare ireal, este cât se poate de adevărat.

Orașul din România în care autoritățile s-au făcut de râs

Imaginația autorităților care se află la cârma orașelor din România, pare că a ajuns la un alt nivel. În frenezia sărbătorilor de iarnă, primarii se întrec în a demonstra cât de minunat au reușit să înfrumusețeze localitatea pe care o conduc.

ADVERTISEMENT

Decorațiunile de Crăciun au devenit deja tradiție în toată țară, fie că vorbim de marile orașe, fie că ne referim la așezările mai mici. Indiferent de acest lucru, oamenii sunt încântați de sosirea sărbătorilor de iarnă și de imaginea pe care o capătă orașul lor atunci când „îmbracă” haine de sărbătoare.

Însă, locuitorii din municipiul Slatina au rămas fără cuvinte când au constatat că, în acest an, decorațiunile pentru Crăciun sunt puțin cam… exotice. Parcul Tineretului a fost împodobit cu o girafă, un elefant și un tigru.

ADVERTISEMENT

Figurinele luminoase cu Moș-Crăciun, reni, brazi sau globuri nu au fost de ajuns. Prin urmare, autoritățile s-au hotărât să „înfrumusețeze” parcul cu decorațiuni din Africa. Fotografia în care apar aceste animale a fost postată pe pagina de Facebook a primarului Emil Moț, alături de un anunț privind data la care va începe Târgul de Crăciun din Slatina.

„Dragi slătineni, este momentul să aducem magia sărbătorilor în inimile noastre. Vă invit vineri, 1 Decembrie, în Parcul Tineretului, începând cu ora 17:30 pentru a da startul oficial sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Târg de Crăciun, lumini strălucitoare, bucurie și atmosferă de basm vă așteaptă într-un cadru magic. Veniți împreună cu familia și prietenii să trăim momentul magic al sărbătorilor!”, a scris edilul pe pagina sa de socializare.

Orașul din România în care autoritățile s-au făcut de râs. Postarea primarului din Slatina, Emil Mot
Orașul din România în care autoritățile s-au făcut de râs. Foto captură Facebook

Ideea autorităților locale din Slatina, luată în râs de cetățeni

Dacă unii dintre slătieni s-au arătat impresionați de noua imagine a municipiului, alții au ținut să „taxeze” prin comentarii ironice gafa Primăriei. Ei spun că decorațiunile nu sunt specifice sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

„Să îi dați un premiu celui cu ideea genială de a aduce elefant, pantera și girafă în spiritul Crăciunului. Impecabil/ Crăciun African Style Savana/ Atâtea miliarde pentru câteva animale din Africa făcute din beculete. Doamne ferește!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile locuitorilor din Slatina.

În acest an, Primăria Municipiului Slatina va cheltui sume considerabile pentru evenimentele desfășurate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, potrivit presei locale. De exemplu, pentru Târgul de Crăciun se alocă 440.000 de lei din bugetul local, iar pentru organizarea Revelionului 100.000 de lei.

 

ADVERTISEMENT