Life

Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro. Ce poți să cumperi de acești bani

Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro. Iată ce poți să cumperi, de fapt, de acești bani și cum arată locuința.
07.08.2023 | 16:58
Orasul din Romania unde o garsoniera costa 5000 de euro Ce poti sa cumperi de acesti bani
Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde o garsonieră costă doar 5000 de euro. Prețul este mai mic decât unele mașini existente pe piață și poți să plătești chiar și în rate.

Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro

Având în vedere această sumă ar trebui să nu te aștepți să primești un adevărat lux. Garsoniera despre care vorbim în acest caz este una de doar 15 m².

ADVERTISEMENT

Aceasta este confort 2 și este descrisă ca fiind una simplă. Garsoniera de doar 5000 de euro are și baie proprie și se află aproape de gara din orașul Mărășești, din județul Vrancea. Acesta este orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro.

Proprietarul a vorbit și despre împrejurimile garsonierei și spune că scara de bloc este curată și accesul se face doar cu cartelă pentru siguranță sporită.

ADVERTISEMENT

În apropiere se află o grădiniță, o școală și chiar și un loc de joacă pentru copii. Pentru că garsonieraeste foarte simplă ea poate fi renovată după cum își dorește proprietarul.

Așa arată garsoneira
Așa arată garsoneira. Foto Colaj Fanatik / olx

Se poate face și plata în rate

Bărbatul care deține această garsonieră spune că acceptă și plata în rate pe un an de zile, doar că suma mai crește puțin și cei care vor să o cumpere trebuie să plătească 6000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Garsonieră confort 2 simplă, cu baie proprie, parter, situată la 2 minute de gară, suprafață 15 metri pătrați construiți. Scară curată, acces cu cartelă, monitorizare video, mult spațiu verde, loc de joacă pentru copii, grădinița și școala chiar lângă bloc, magazine în zona. Gazul tras în fața ușii.

Este simplă, se poate renova după cum se dorește. Prețul este 5.000 de euro cash sau 6.000 de euro în termen de un an”, a scris Vasile.

ADVERTISEMENT

Un alt oraș din România unde o garsonieră este doar 4.500 de euro este Medgidia. Aici este avantajul și că acest oraș este aproape de mare și ar putea avea chiar și mai mulți cumpărători.

Și în acest caz vorbim despre o locuință extrem de mică, de doar 12 m² și acesta se află în centrul orașului. Ea nu are bucătărie deloc și baia este la comun.

ADVERTISEMENT