Life

Orașul din România unde o garsonieră costă doar 4500 de euro. E mai ieftină decât o mașină la mâna a doua și se află aproape de mare

Orașul din România unde o garsonieră costă doar 4500 de euro. Se află și aproape de mare și este mai ieftină decât o mașină.
23.04.2023 | 12:30
Orasul din Romania unde o garsoniera costa doar 4500 de euro E mai ieftina decat o masina la mana a doua si se afla aproape de mare
Orașul din România unde o garsonieră costă doar 4500 de euro. Foto: Facebook Primăria Medgidia
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde o garsonieră costă doar 4500 de euro. Prețul este unul foarte mic, mai ieftin decât o mașină la mâna a doua. De asemenea, este aproape de mare.

Orașul din România unde o garsonieră costă doar 4500 de euro

O garsonieră costă doar 4.500 de euro este în Medgidia. Este vorba despre un imobil extrem de mic, de doar 12 m². Aceasta se află în spatele primăriei din oraș, în zona centrală.

ADVERTISEMENT

Medgidia este un municipiu cu circa 40.000 de locuitori. Aceasta se află aproape de mare, la distanță de circa 30 de minute cu mașina.

Garsoniera foarte ieftină nu are bucătărie și baia este la comun, conform anunțului făcut de proprietar. Acesta nu a postat poze cu garsoniera respectivă și a declarat că doar cei interesanți cu adevărat pot să stabilească o vizionare pentru a vedea cum arată, de fapt, garsoniera.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a postat anunțul pe site-urile de profil a spus că prețul nu este deloc negociabil. Garsoniera se află la etajul al treilea al unui bloc de locuințe.

Unde se mai pot găsi locuințe cu mai puțin de 5.000 de euro

Și în alte zone din țară există garsoniere puse la vânzare pentru un preț mai mic de 5000 de euro. Un astfel de imobil se vinde în Lupeni, județul Hunedoara. Garsoniera are 33 de m² și necesită renovare completă, după cum mărturisește proprietarul.

ADVERTISEMENT

Altă zonă din țara noastră unde se vând foarte ieftin locuințele este orașul Oțelu Roșu din județul Caraș Severin. Aici o persoană vinde o garsonieră de 25 m² cu 5000 de euro.

Garsoniera are o baie mică, o cameră cu un pat și o bucătărie cu toate cele necesare și se află la etajul trei. Și în orașul Berbești din județul Vâlcea se vinde o garsonieră cu puțin peste 4000 de euro.

ADVERTISEMENT

Suprafața utilă este de 27 m² și garsoniera se află la etajul patru din patru. Această necesită renovare totală, după cum anunță proprietarul.

ADVERTISEMENT
Tags: