Life

Cum arată garsoniera din București care costă 25.000 de euro. De ce se vinde, de fapt, cu acest preț mic

Imagini cu garsoniera din Capitală scoasă la vânzare cu 25.000 de euro. Motivul pentru care are, în realitate, un cost accesibil.
17.05.2023 | 16:44
Cum arata garsoniera din Bucuresti care costa 25000 de euro De ce se vinde de fapt cu acest pret mic
Imagini cu garsoniera din Capitală scoasă la vânzare cu 25.000 de euro. Motivul pentru care are, în realitate, un cost accesibil. Sursa foto: militari-residence.ro
ADVERTISEMENT

Cum arată garsoniera din București care costă 25.000 de euro. De ce se vinde, de fapt, cu acest preț mic. O filmare de pe TikTok scoate la suprafață care sunt beneficiile și minusurile pe care le oferă o astfel de proprietate.

Imagini cu garsoniera din Capitală scoasă la vânzare cu 25.000 de euro. Motivul pentru care are, în realitate, un cost accesibil

Un agent imobiliar a distribuit mai mult imagini în social media cu o garsonieră scoasă la vânzare cu 25.000 de euro. Imobilul se află în Militari Residence care s-a dezvoltat enorm în ultimii ani și este un complex tot mai căutat de români.

ADVERTISEMENT

Filmarea de pe TikTok spune că proprietatea are în jur de 31 de metri pătrați, motivul pentru care, în realitate, are un cost accesibil fiind poziționarea sa. Mai exact, se află la demisol, de pe fereastră văzându-se parcarea supraterană.

Și nu se vinde o singură garsonieră, ci 4, agenția care îl reprezintă pe proprietar dezvăluind că acestea pot fi achiziționate cu 100.000 de euro. În plus, firma susține că este  vorba de un „chilipir” pentru cei care vor să le închirieze ulterior.

ADVERTISEMENT

„4 Garsoniere 100.000 de euro, da. Bucurați-vă un pic, acum reveniți-vă ca să vă spun și despre ce este vorba. Suntem în Militari Residence, pe strada Tineretului la numărul 85. Aici este Mega Image-ul, aici este capătul STB-ului.

De ce sunt 100.000 de euro? Pentru că sunt la demisol. Au 30 de metri fiecare, mobilate și utilate. Chirie, în jur de 1.000 de lei fiecare. Avem spațiul de locuit, geamul de la demisol, un pat, stânga cum intri e baie cu cadă, oglindă, ventilația acolo sus.

ADVERTISEMENT

În stânga avem o micuță bucătărie, masă, două scaune, mobilier, centrala și geamul, iar aici avem un frigider. Cam ăsta e nivelul, vedeți după cum e parcată mașina, asta înseamnă demisol”, a spus agentul imobiliar în mediul virtual.

Garsonieră cu 25.000 de euro
Garsoniera din Militari Residence care costă 25.000 de euro. Sursa foto: TikTok. Colaj: Fanatik

Garsoniera din Militari Residence și reacțiile oamenilor

Garsoniera din Militari Residence a primit foarte multe reacții din partea oamenilor. Unii dintre internauți s-au amuzat pe seama postării, fiind de părere că locuința va fi inundată atunci când va ploua torențial.

ADVERTISEMENT

„Să bagi 100.000 de euro doar ca să scoți 4.000 de lei din ele? Și ăia dacă îi scoți”, „În loc să fii făcut parcări au făcut garsoniere” sau „Nici 50.000 de euro nu fac toate”, sunt câteva dintre mesajele din mediul virtual.

În altă ordine de idei, au fost și foarte multe persoane care au mărturisit că prețul este unul mult prea mare, chiar dacă imobilul se află la demisol. Totodată, unii i-au atras atenția că proprietatea nu se află în Capitală, ci în Chiajna, județul Ilfov.

ADVERTISEMENT
Tags: