News

Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro. Este mobilată și utilată aproape complet

Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro. Prețul este ireal de mic având în vedere facilitățile de care dispune.
23.11.2023 | 07:28
Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro. colaj Fanatik/ Foto Olx
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro. Prețul este ireal de mic având în vedere zona în care se află și faptul că locuința este mobilată și utilată aproape în totalitate. Ba chiar, proprietarii spun că prețul este negociabil.

Orașul din România unde o garsonieră costă 5.000 de euro

Garsoniera este într-un oraș aflat printre cele mai vizitate de turiști. Oferă o mulțime de oportunități din punct de vedere al carierei, dar și de relaxare și distracție. Prin urmare, s-ar putea afla pe lista multor români care și-ar dori să schimbe „peisajul” și să se mute aici.

ADVERTISEMENT

Este vorba de municipiul Brașov, iar garsoniera respectivă este plasată la un minut de centrul Coresi. Suprafața utilă este de 24 de metri pătrați, se află la etajul patru al unui bloc și este semidecomandată. Prețul de vânzare este de 25.500 de lei, adică puțin peste 5.100 de euro.

Chiar dacă nu dispune de o suprafață mare, cei interesați trebuie să știe că în acest preț au incluse mai multe beneficii. Locuința este mobilată și utilată aproape complet. Bucătăria are mobilier la comandă, plită pe inducție, combină frigorifică și mașină de spălat.

ADVERTISEMENT

Totodată, în cameră există o mobilă și canapea, ambele noi. Viitorii proprietari vor dispune de o reţea de apă proprie (împreună cu încă 14 familii), potrivit anunțului postat pe site-ul OLX de către proprietar.

Ce utilități are garsoniera

Mai mult, blocul este izolat, iar căldură este de la CET. În anunț se mai specifică faptul că nici cheltuielile de întreținere nu sunt mari, deoarece garsoniera nu este situată pe colț. Pe lângă toate acestea, proprietarul va beneficia și de o boxă pentru depozitare și un spațiu pentru uscarea hainelor.

ADVERTISEMENT

În plus, lângă locuință, la aproximativ un minut de mers pe jos sunt situate piața, spitalul și școala. Stația de autobuze este tot la un minut de mers pe jos, iar în apropiere se află cel puțin patru supermarketuri, precum Mega Image sau Lidl.

Brașovul nu este singura localitate în care garsonierele au un preț mic. Orașul din România unde mai pot fi găsite astfel de locuințe este Mărășești, din județul Vrancea. Potrivit unui anunț postat în luna august de proprietar, garsoniera respectivă are doar 15 metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Este descrisă ca fiind simplă, dar curată. De asemenea, conform anunțului, proprietarul susținea că plata putea fi făcută și în rate. Locuința are baie proprie și este situată lângă gara din oraș.

ADVERTISEMENT